Un singur jucător venit în probe a rămas în vizorul lui Alexa în urma ultimului meci-școală organizat de ACS Poli

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 14 Dec. 2014, 10:33 Seria 2
Un singur jucător venit în probe** a rămas în vizorul lui Alexa în urma ultimului meci-școală organizat de ACS Poli

ACS Poli Timișoara, liderul Seriei a II-a a Ligii 2, a avut vineri ultimele acțiuni oficiale ale anului 2014. Dimineața, jucătorii care au evoluat mai puțin în toamnă, alături de juniori din lotul lărgit și trialistul Cristian Bădăuță, au înfruntat o selecționată a juniorilor A și B ai clubului timișorean. „Echipa I” s-a impus cu 5-2, iar Dan Alexa și-a anunțat elevii după ultima sesiune de antrenament că se va revedea cu ei pe 19 ianuarie 2015.

Dacă miercuri Alexa a avut ocazia să vadă mai mulți jucători sosiți în probe, vineri un singur nume nou a rămas să fie văzut în continuare. Atacantul Cristian Bădăuță, trecut pe la Berceni și care a evoluat în toamnă în Liga a IV-a Teleorman a jucat în „Echipa I” a celor de la ACS Poli. Aceasta s-a impus cu 5-2 prin golurile lui Niță (2), Balaure (2) și Bârnoi. De partea cealaltă Totic și Popan au semnat reușitele echipei II.

Tot vineri a avut loc și ultima sesiune de pregătire a liderului Seriei a II-a. ACS Poli se va reuni pe 19 ianuarie 2015, iar primul joc din noul an va avea loc abia pe 7 martie, când alb-negrii vor evolua pe terenul lui FC Bihor.

Iarna se anunță destul de activă pentru conducerea clubului, contractele unor jucători sunt pe final și se vor lua câteva decizii importante înainte de sârbători.

Echipa I: Haidău – Motreanu, Sturz, Todorov, Fridrich – Lică, Marin, Balaure, Bârnoi, Niță – Bădăuță*. A mai intrat Rus.
Echipa II: Rusu – Sporin, Iazji, Kovacs, Cherecheș, Oprea, Livan, Codran, Velcotă, Bura, Șimon. Au mai intrat: Totic, Kokora, Cochințu, Podină, Golda, Popan, Simescu.
*jucător în probe

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 14 Dec. 2014, 10:33 Seria 2
Pe aceeași temă