Ultimul jucător transferat de UTA a jucat 70 de minute pentru Mozambic

01 Mar. 2012, 20:13 Seria 2
Ultimul jucător transferat de UTA** a jucat 70 de minute pentru Mozambic

Miercuri după-amiază, ultimul transfer al „Bătrânei Doamne” a jucat partida pentru Mozambic, împotriva Tanzaniei, confruntare contând pentru calificarea la Cupa Africii din 2013. Partida s-a încheiat la egalitate (1-1), iar „Jerry” Sitoe a fost titular în garnitura aliniată de neamțul Gert Engels. „Ne-am interesat, a jucat 70 de minute și poate nu ar fi fost schimbat dacă nu are mici restanțe la capitolul pregătire fizică”, ne-a mărturisit președintele „textiliștilor”, Giovanni Catanzariti.

Atacantul de 21 de ani a obținut, astăzi, viza pentru România și va ajunge la Arad în dupa-amiaza zilei de vineri. Probabil, el va bifa câteva minute în amicalul de sâmbătă contra lui CS Vladimirescu, dar va avea ceva timp să se integreze atâta timp cât returul va începe de abia pe 17 martie. „Dacă e un aspect pozitiv întoată această poveste cu amânarea primei etape din sezonul de primăvară este acela legat de integrarea cât mai bună a noilor veniți la UTA, inclusiv a lui Jerry Sitoe”, a precizat Roland Nagy, care dorește ca echipa sa să mai dispute cel puțin trei amicale până la confruntarea de la București cu Juventus.

Dacă, sâmbătă, „alb-roșii” dau piept cu CS Vladimirescu, miercurea viitoare arădenii ar putea juca cu Luceafărul Oradea sau FC Hunedoara, pentru ca pe 10 martie, UTA să se deplaseze la Sebiș pentru ultimul amical al pauzei competiționale.

Sursa: Sport Arad

01 Mar. 2012, 20:13 Seria 2
Pe aceeași temă