„Treptat se va integra și îi vom vedea adevărata față”

06 Mar. 2012, 13:44 Pregătiri, amicale

Nu toți utiștii au avut duminică liberă după succesul din amicalul de sâmbătă împotriva celor de la CS Vladimirescu. Ultimul sosit, Jerry Sitoe a făcut un antrenament fizic pe gazonul arenei din Calea Aurel Vlaicu, după care mozambicanul a încăput pe mâna maseurului Ștefan Bicsky. Atacantul de culoare sosise vineri seara la Arad după zece ore de drum și a ținut să joace în disputa cu echipa lui Sculici.

Internaționalul mozambican a acuzat oboseala și nu a reușit mare lucru sâmbătă, dar are tot timpul să-și convingă antrenorii, conducătorii și suporterii. „Jerry mi se pare un băiat foarte receptiv, știe că are de recuperat din punct de vedere fizic și e dispus să se sacrifice. Treptat, se va integra și în echipă și, probabil, îi vom vedea adevărata față”, a precizat Roland Nagy.

„Alb-roșii” s-au întors la treabă luni după-amiază cu un antrenament de intensitate medie ce a avut loc pe terenul din Calea Aurel Vlaicu. Rămași pe margine din pricina unor contracturi musculare la amicalul cu Vladimirescu, Smaranda, Hidișan și Galanis s-au pregătit normal ieri și – probabil – vor fi apți pentru amicalele săptămânii.

Sursa: Sport Arad

06 Mar. 2012, 13:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă