„Treptat se va integra și îi vom vedea adevărata față”

Publicat: 06 Mar. 2012, 13:44 Actualizat: 06 Mar. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale
„Treptat se va integra și îi vom vedea adevărata față”

Nu toți utiștii au avut duminică liberă după succesul din amicalul de sâmbătă împotriva celor de la CS Vladimirescu. Ultimul sosit, Jerry Sitoe a făcut un antrenament fizic pe gazonul arenei din Calea Aurel Vlaicu, după care mozambicanul a încăput pe mâna maseurului Ștefan Bicsky. Atacantul de culoare sosise vineri seara la Arad după zece ore de drum și a ținut să joace în disputa cu echipa lui Sculici.

Internaționalul mozambican a acuzat oboseala și nu a reușit mare lucru sâmbătă, dar are tot timpul să-și convingă antrenorii, conducătorii și suporterii. „Jerry mi se pare un băiat foarte receptiv, știe că are de recuperat din punct de vedere fizic și e dispus să se sacrifice. Treptat, se va integra și în echipă și, probabil, îi vom vedea adevărata față”, a precizat Roland Nagy.

„Alb-roșii” s-au întors la treabă luni după-amiază cu un antrenament de intensitate medie ce a avut loc pe terenul din Calea Aurel Vlaicu. Rămași pe margine din pricina unor contracturi musculare la amicalul cu Vladimirescu, Smaranda, Hidișan și Galanis s-au pregătit normal ieri și – probabil – vor fi apți pentru amicalele săptămânii.

Sursa: Sport Arad

Publicat: 06 Mar. 2012, 13:44 Actualizat: 06 Mar. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă