UTA își ia un internațional mozambican! Singura condiție să semneze

23 Feb. 2012, 17:57 Bursa transferurilor
UTA își ia un internațional mozambican!** Singura condiție să semneze

Echipa fanion a Aradului a împușcat doi iepuri dintr-un foc. Asigurându-și serviciile lui Jeremias Jorge „Jerry” Sitoe, Roland Nagy a primit atacantul dorit, dar are și o variantă în plus la capitolul fotbaliști Under 22. Fotbalistul de culoare are 21 de ani și este component al naționalei țării natale, Mozambic. Până în vara anului trecut, „Jerry” a evoluat pentru formația de primă ligă din Portugalia, Academica Coimbra, pentru ca noul sezon să-l găsească în lotul celor de la Trofense, din eșalonul secund lusitan.

UTA a intrat pe fir și l-a împrumutat pe tânărul „vârf” până la finalul sezonului, confirmarea sosind în cursul zilei de joi din partea FIFA. „Jucătorul a disputat deja 12 meciuri la echipa națională a Mozambicului, îl va disputa și pe cel de-al 13-lea săptămâna viitoare, după care e așteptat la Arad. Dacă trece vizitele medicale, va deveni jucătorul nostru. Din ce am văzut noi, e un atacant cu un dezvoltat simț al golului, care stă bine și la capitolul fizic și, în plus de asta, e și tânăr și avem o soluție în plus pentru fotbaliștii sub 22 de ani”, ne-a declarat Giovanni Catanzariti.

Din informațiile noastre, președintele „Bătrânei Doamne” mai încearcă să întărească lotul cu încă un fotbalist extracomunitar cu mare experiență și destule partide în Liga 1 și care poate acoperi două posturi considerate deficitare, cele de fundaș central și mijlocaș defensiv. Prin această mutare, Alin Gligor ar putea primi sarcini defensive în linia mediană, cel puțin până Varga și Chindriș își vor reveni complet după accidentările suferite.

Sursa: Sport Arad

23 Feb. 2012, 17:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă