„Jerry”, prea obosit să se remarce la debut

03 Mar. 2012, 20:33 Bursa transferurilor
„Jerry

Mozambicanul Jerry Sitoe a evoluat pentru echipa națională în Tanzania miercuri după-amiază, iar sâmbătă dimineață, a jucat contra lui CS Vladimirescu, în câmpul de la Horia. Schimbarea a fost majoră pentru atacantul de 21 de ani, care a ținut să intre pe gazon în amicalul contra echipei lui Cristi Sculici.

„Jerry” s-a aflat pe buzele tuturor colegilor săi, care l-au căutat în permanență cu pase, dar au și așteptat ca jucătorul de culoare să le întoarcă favorul. Însă, noua achiziție a „textiliștilor” nu s-a remarcat doar cu două-trei „floricele” la mijlocul terenului, pentru ca în suprafața de pedeapsă să ajungă periculos o singură dată, dar Coca l-a blocat în momentul finalizării.

La Horia, Sitoe s-a aflat pe teren aproximativ 32 de minute, antrenorul Roland Nagy nedorind să-și dea cu părerea prea mult despre noul său atacant. „A făcut peste zece ore pe drum. A zburat de la Johanesburg la Munchen, iar apoi la Timișoara. Aseară a ajuns la Arad, iar azi și-a dorit deja să joace. S-a văzut cu ochiul liber că e obosit, că nu s-a acomodat încă cu clima și bineînețels nici cu echipa. Trebuie să avem răbdare cu el și cred va confirma așteptările noastre”, a punctat antrenorul „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad

03 Mar. 2012, 20:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă