Sitoe, mai aproape de legitimare! „Demonstrează că are calitate”

24 Mar. 2012, 10:30 Bursa transferurilor
Sitoe, mai aproape de legitimare!**

Contra Frontierei Curtici, Roland Nagy și Dan Stupar au aruncat în luptă echipa titulară în campionat, șansa mozabicanului Sitoe venind după pauză. În fața unor adversari modești, atacantul de culoare a reușit destule faze frumoase, printre care și o „foarfecă” spectaculoasă, care, însă, nu și-a găsit ținta. Jerry chiar a și marcat un gol, primul de când se află la Arad și a lucrat reușita de 7-0 a lui Ionuț Bălan.

Deocamdată, „oficialii” UTA-ei nu sunt sută la sută convinși că internaționalul mozambican merită să facă parte din lotul pentru retur, însă Roland Nagy a ținut să sublinieze progresul fotbalistului. „Când a venit la Arad, obosit și cu o ușoară problemă musculară, Jerry nu s-a remarcat în mod deosebit. Acum că a stat 6-7 zile și a depășit problema medicală ne demonstrează că are calitate, dar și multă dorință de a se impune în echipă. E și un fotbalist tânăr, important este să muncească la fel de bine în continuare, iar atunci poate deveni atacantul pe care-l mai căutam în această iarnă. Până să-l legitimăm, mai trebuie să vedem exact situația cu actele sale, căci au mai fost în lotul nostru și alți jucători extracomunitari pe care nu i-am putut folosi în meciurile oficiale”, a explicat Roland Nagy.

Cert este că și la amicalul cu Frontiera Curtici, mozambicanul a fost cel mai încurajat utist, atât din tribune, cât și de pe margine și din teren, de antrenori și coechipieri.

Sursa: Sport Arad

24 Mar. 2012, 10:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă