Ultima zi a lui Marțian la UTA? Fără câteva sute de mii de euro, finanțatorul nu-i mai convinge pe suporteri

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 15:10 Seria 2
Ultima zi a lui Marțian la UTA?** Fără câteva sute de mii de euro, finanțatorul nu-i mai convinge pe suporteri

Principalul finantator al „alb-rosiilor” si-a anuntat venirea in Arad in aceasta dupa-amiaza (in jur de ora 15), unde, insa, nu va avea o primire prea calduroasa. Satui sa fie dusi cu zaharelul de pe o…luni pe alta, fanii UTA-ei vor fi prezenti la birourile din Calea Aurel Vlaicu pentru a pune radical problema. Ori Adrian Martian investeste rapid cel putin 300-400 de mii de euro, stingand datoriile ce gatuie clubul si facand un lot competitiv de Liga a 2-a, ori va fi somat sa accepte oferta celor de la Atletico.

Chiar si avand acesti bani, Martian va trebui sa dea socoteala pentru declaratiile din ultimele doua saptamani, cand UTA era aproape de a fi exclusa din esalonul secund fiindca nu achitase niste taxe la Federatie. Dejeanul spunea ca are treburi mai serioase decat soarta Batranei Doamne, starnind – astfel – furia suporterilor.

In caz ca nu va finanta astazi, maine clubul si nici nu va renunta de buna voie la creditare, Martian nu se va putea opune variantei insolventei. Ramas si el fara solutii de continuare a activitatii, Giovanni Catanzariti este pe cale sa declanseze procedura ce ar salva pe moment gruparea emblema a Aradului.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 15:10 Seria 2
Pe aceeași temă