„U”, neprogramată!

22 Jan. 2009, 17:27 Seria 2

Clujenii încă trag ponoasele unui sezon costisitor în Liga I. FRF i-a somat ieri să plătească datoriile către impresarul Traian Gherghișan, care a transferat mai mulți jucători la Universitatea.

Comisia pentru Statutul Jucătorului a decis în ședința de ieri să sancționeze cu neprogramarea la jocuri oficiale a echipei clujene. „U” Cluj a fost pârâtă la FRF de către impresarul Traian Gherghișan. Acesta a intermediat transferurile lui Bilica, Astorga, Merlier și Zongo, în sezonul trecut, iar acum solicită clubului clujean să-i achite comisioanele pentru acele transferuri.


„Am tot încercat să ajungem la o înțelegere, dar n-am reușit. Noroc că am reușit să-i mai sensibilizăm pe cei de la FRF. Puteam fi suspendați de la începutul campionatului și atunci era mai grav. Doar eu știu cum m-am zbătut să amân această decizie”, a povestit directorul general Ioan Mărginean.

 

Datoriile către Gherghișan au ajuns la 170 de mii de euro, dar Mărginean spune că impresarul își va primi banii până la finalul acestei luni. „Problema este că el pune penalizări la penalizări și s-a ajuns la o sumă mult mai mare. A spus că a făcut servicii Universității. Eu spun că a făcut mai mult deservicii, prin jucătorii pe care i-a adus, dar din păcate pentru noi, el are acte și nu avem ce face. Trebuie să plătim, pentru că nu mai putem ataca această decizie”, a mai spus oficialul alb-negrilor.

 


„De mine avea «U» nevoie“

Atacantul Paul Sanda vrea să ajungă golgheterul „alb-negrilor”. „Sunt atacantul de care «U» avea nevoie. Mă pregătesc bine și sper să ajut cât mai mult echipa. E și șansa mea de a-mi relansa cariera”, a declarat Sanda, care nu a reușit să se impună la Sheriff Tiraspol.

„Au fost probleme financiare acolo. Investesc mulți bani, dar nu s-au ținut de cuvânt. Puteam să mă întorc la Mediaș, dar am ales „U“ Cluj pentru a evolua mai mult”, a mărturisit Sanda.

articol scris de Vlad Măcicășan
 

 

22 Jan. 2009, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă