„U” Cluj vrea jucători de la FC Bihor

10 Jul. 2009, 12:00 Seria 2

Mai multi fotbaliști care au evoluat sezonul trecut la FC Bihor ar putea să ajungă în curtea Universității Cluj. În capul listei s-ar afla brazilianul Ayza, pus pe liber de noua conducere oradeană la finalul sezonului.
În căutare de atacanți, compartiment deficitar în formatia „studențească”, oficialii clubului ar putea da lovitura cu atacantul brazilian Roberto Ayza.

 

În vârstă de 27 de ani, fotbalistul are experiență și în Liga I, jucând și cu Ceahlaul. Sezonul trecut, jucătorul a evoluat la Bihor, fiind unul dintre remarcații turului de campionat. Evolutiile oscilante din retur i-au fost însă fatale, totul culminând cu rezilierea contractului.

 

Singura problemă în venirea la Cluj ar putea-o reprezenta impresarul fotbalistului, nimeni altul decât Traian Gherghisan, care de curând și-a rotunjit conturile cu  250.000 de euro de la „U” Cluj, suma provenind din diverse comisioane. Rămâne de văzut daca noua conducere a Universității se va încumeta din nou la tratative cu agentul Traian Gherghisan. Contactat de monitorul, impresarul a evitat să ofere prea multe informații despre Ayza și posibila trecere la „U”: „Nu vă pot spune nimic în momentul de față. Vom vedea mai târziu”.

 

Bucur, ținta imposibilă

Mijlocașul Răzvan Radu și atacantul brazilian Jefferson dos Santos Lucas ar putea primi o mână de ajutor tot de la Universitatea, ambii fiind liberi de contracte după despărțirea de FC Bihor. Lucas a fost curtat, până nu demult, de CFR Cluj și FC Timișoara. Piesa de rezistență ar putea fi însă mijlocașul Cătălin Bucur, curtat și în trecut de Universitatea. În cazul acestuia, situația este mai complicată, Adrian Alexandrescu, vicepreședintele FC Bihor, anunțând ca fotbalistul „este netransferabil”. De la Bihor a fost dorit și fundașul Florin Tirca.

 

Sursă: monitoruldecluj.ro
 

10 Jul. 2009, 12:00 Seria 2
Pe aceeași temă