„U” Cluj speră să-și îmbunătățească situația financiară prin recuperarea unor creanțe

Marius ANGHEL 05 Aug. 2015, 19:21 Seria 2

Administratorul judiciar al clubului Universitatea Cluj, Marieta Anastasescu, a declarat că face demersuri pentru a recupera creanțele altor grupări către clujeni, pentru ca echipa să-și continue activitatea în condiții normale. Ea a precizat că a discutat cu o parte din „veteranii” lotului, iar aceștia înclină să continue la „U” Cluj.

„Am avut câteva întâlniri productive în ultimele zile. Mă bucură foarte mult că Andreas Calcan și Lorant Kovacs își doresc să rămână aici, e o veste importantă, spun eu. Facem toate demersurile pentru a recupera creanțe din parea altor cluburi pentru a ne continua activitatea în limite normale. Situația financiară e cunoscută de toată lumea, însă sperăm ca lucrurile să se îmbunătățeacă”, a spus Marieta Anastasescu, potrivit site-ului oficial al clubului din Liga a II-a.

Universitatea Cluj va efectua un stagiu de pregătire de zece zile la Cheile Grădiștiei, în județul Brașov. Jucătorii vor pleca în cantonament pe 10 august, revenirea la Cluj fiind programată zece zile mai târziu. În acest interval, echipa va disputa și o serie de meciuri amicale, printre adversari numărându-se Gaz Metan Mediaș. Meciul se va disputa, cel mai probabil, la Mediaș, la revenirea spre casă.

Articol scris de Adrian PETCULESCU (Mediafax)
Foto: Facebook Numai U

Marius ANGHEL 05 Aug. 2015, 19:21 Seria 2
Pe aceeași temă