„U” Cluj și-ar putea schimba antrenorul, chiar după ce a învins liderul. Ce i se reproșează lui Popescu și pe cine vor conducătorii

  • Marius Popescu va avea în cursul acestei seri o discuție cu administratorul judiciar, Marieta Anastasescu, hotărâtoare în privința viitorului său.
  • Oficialii spun că nu sunt mulțumiți de jocul echipei și de locul din clasament, chiar dacă Popescu este în obiectiv.
  • Mihai Teja este în cărți pentru a reveni la Universitatea, dar asta doar dacă i se va plăti clauza de reziliere a lui Marius Popescu.


Victoria cu FCM Baia Mare, liderul neînvins din liga secundă până la meciul cu Universitatea, scor 1-0, n-a avut darul de a calma spiritele în lotul Universității Cluj. Surprinzător, antrenorul Marius Popescu a fost sunat după meci de Marieta Anastasescu și i s-a spus că există nemulțumiri legate de rezultatele sale și a fost întrebat care este opinia sa.

Se pare că administratorul judiciar l-a convocat pe antrenor într-o ședință care ar urma să se desfășoare în această seară sau mâine dimineață și în care să fie analizate rezulatele muncii lui Marius Popescu de până acum.

Cu toate că echipa funcționează pe buget redus, iar lotul este format în întregime din foști juniori, fiind și cel mai tânăr din Liga a 2-a, administratorul judiciar nu este mulțumit cu locul 10 ocupat în clasament și cu cele 10 puncte obținute și susține că aceste rezultate împiedică vânzarea clubului.

Teja, preferatul conducerii

De cealaltă parte, Marius Popescu este hotărât să ceară să i se plătească clauza de reziliere pentru a pleca. Antrenorul are argumentele contractului, din care a bifat toate cerințele impuse la începutul sezonului. Mai precis, echipa nu este pe loc retrogradabil, au fost promovați jucători de la centrul de copii, iar fotbaliști ca Ursu sau Calcan sunt urmăriți de mai multe echipe și ar putea fi vânduți.

Se pare că oficialii echipei clujene vor să-l demită pe Marius Popescu pentru a-l aduce pe Mihai Teja, unul dintre preferații oamenilor din jurul lui Florian Walter, de mai mult timp. Acesta a mai antrenat Universitatea timp de un an, între 2013 și 2014, în Liga 1.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă