„U” Cluj și-a amânat din nou reunirea pentru ca „toate detaliile să fie puse la punct”. Ce spune Marieta Anastasescu despre criza prin care trece echipa

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 22:47 Seria 2

Clubul Universitatea Cluj a anunțat, luni, pe site-ul oficial, că a fost unul dintre primele care au depus la sediul Federației Române de Fotbal (FRF) dosarul pentru participarea în ediția 2015/2016 a Ligii a II-a și că echipa își va relua pregătirile în data de 27 iulie.

„Universitatea Cluj este una dintre primele echipe care a depus, la sediul Federației Române de Fotbal, dosarul pentru participarea în sezonul 2015-2016 al Ligii a II-a. «Studenții» se vor reuni luni, 27 iulie, la ora 17.00, și nu pe 22 iulie, așa cum s-a stabilit inițial, tocmai pentru ca toate detaliile să fie puse la punct, iar jucătorii și antrenorii să beneficieze de condiții optime de lucru, dată fiind situația financiară a clubului. În perioada următoare, jucătorii Universității vor participa la un stagiu de pregătire, locația urmând să fie stabilită ulterior”, se arată, luni, pe site-ul grupării Universitatea Cluj.

Administratorul judiciar al FC „U” SA, Marieta Anastasescu, a declarat că se fac eforturi pentru a se asigura condiții cât mai bune pentru staf și jucători. „Problemele noastre sunt cunoscute de toată lumea, situația financiară nu s-a schimbat cu mult, dar asta nu înseamnă că nu facem eforturi ca până la reunire să asigurăm condiții cât mai bune pentru staff și jucători. Nu ascund că încă avem discuții cu oameni care doresc să se implice. Nu-mi rămâne decât să sper că acestea se vor concretiza. Obiectivul nostru, al tuturor, este să salvăm Universitatea”, a spus Anastasescu.

Inițial, echipa clujeană avea programată reunirea în 14 iulie. După stabilirea startului sezonului pentru data de 29 august, oficialii clubului Universitatea Cluj au hotărât ca jucătorii să își reia pregătirile la 22 iulie. Oficialii clujeni au modificat ulterior din nou data pentru reunire, aceasta fiind acum 27 iulie.

Articol scris de Leila BOLAT (Mediafax)

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 22:47 Seria 2
Pe aceeași temă