Turda, fără Tilincă și Bucur cu FC Argeș

30 Sep. 2011, 18:40 Seria 2
Turda,** fără Tilincă și Bucur cu FC Argeș

Pentru jocul din etapa a VII-a, cu FC Argeș, gruparea turdeană a plecat spre Pitești vineri, după antrenamentul de dimineață.

George Ciorceri i-a lăsat acasă pe Cosmin Tilincă, Vasile Pop (accidentați în etapa precedentă) și pe Cătălin Bucur (suspendat pentru 4 cartonașe galbene).

,,Pentru noi fiecare joc este foarte important și ne deplasăm la Pitești cu gândul să recuperăm din punctele cedate pe teren propriu. Știm că ne ne așteptă un joc dificil, în compania unei echipe schimbate radical față de sezonul trecut, dar vom încerca să scoatem un rezultat bun, chiar dacă avem două absențe de marcă. Sper ca elevii mei să fie receptivi la ceea ce o să le cer, să respecte disciplina tehnico-tactică pe care o vom adopta pentru acest joc”, a declarat George Ciorceri, antrenor principal Arieșul Turda

În jocul de la Pitești, care se va disputa sâmbătă de la ora 11, George Ciorceri a apelat la următorul lot de jucători: Pampea, Paul (portari), Târcă, David, Bier, Timar, Tegzeș, Miranda, Cr. Pop, J. Vajda, Străuț, Jefferp).

Cu semnul întrebării este utilizarea senegalezului de 19 ani, Dauda, care este în așteptarea „cărții verzi”, jucător de culoare venit la Arieșul Turda pe filiera CFR Cluj.

Partida de pe stadionul ,,Nicolae Dobrin” va fi condusă de o brigadă avându-l la centru pe Mihai Amorăriței (Câmpina), ajutat de asistenții Laszlo Imre Bucsi și Joszef Peter, ambii din Sfântu Gheorghe.

Arieșul Turda ocupă ultimul loc în clasamentul seriei vest a ligii secunde cu doar 2 puncte, pe când FC Argeș este situată pe locul 3, cu 13 puncte, unul mai puțin decât Gloria Bistrița și FC Timișoara.

Articol scris de Ioan ARION

30 Sep. 2011, 18:40 Seria 2
Pe aceeași temă