Au inaugurat noua arenă cu un eșec: CS Oșorhei, învinsă de Arieșul

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 14:31 Stiri
Au inaugurat noua arenă cu un eșec:** CS Oșorhei, învinsă de Arieșul

Deși a evoluat pe teren propriu, formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei nu a reușit să-și valorifice acest avantaj în etapa a II-a a Seriei a V-a din Liga a III-a, cedând vineri, cu scorul de 0-2 în fața clujenilor de la Arieșul Turda.

Meciul a constituit debutul Bazei Sportive de la Alparea în circuitul Campionatului Național, pentru prima dată cei de la Oșorhei disputând aici un joc de liga a III-a.

Din păcate acest meci inaugural al bazei nu a fost tocmai pe placul spectatorilor, care au văzut un joc în care oaspeții au fost stăpâni pe situație și după un început bun, în minutul 13 au reușit să deschidă scorul, prin Ionescu, în minutul 13. Acesta a reluat cu capul, sub transversală, din interiorul careului, după o lovitură liberă bine executată de pe stânga de Sabou. Apoi, același Sabou a șutat în minutul 15, de la 18 periculos, dar și peste poartă, iar în minutul 21, oaspeții au ratat incredibil, prin Săucă, singur din 6 metri, acesta reluând puțin pe lângă poartă.

De la jumătatea primei reprize gazdele au echilibrat jocul, dar până la pauză doar șutul centrare de pe stânga a lui Trip, care a lovit bara transversală, s-a mai remarcat.

În repriza a doua, Arieșul, mulțumit cu scorul avut, nu a mai forțat, dar a închis bine culoarele, elevii antrenorului Rudy Kovacs nereușind să găsească deloc vreo breșă în apărarea turdenilor. Aceștia din urmă, însă, pe contraatac, în minutul 73, au marcat din nou, decisiv de această dată, prin David, care a reluat din 7 metri, la colțul lung, în dreapta portarului Hava.

Din acest moment, gazdele au avut turnat plumb în picioare, iar până la final nu s-a mai întâmplat nimic, echipa turdeană câștigând meritat cu scorul de 2-0, lucru care vine să dea de gândit și celor de la FC Bihor, care îi vor avea ca adversari, marți în Cupa României, tocmai pe terenul lor.

După startul bun de sezon, cu două victorii în două jocuri și având un antrenor cu nume pe bancă, în persoana lui Adrian Matei, care a strigat la jucători tot meciul, echipa din Turda pare a fi o echipă candidată serioasă la promovare, anul acesta. De partea cealaltă, exceptându-l pe căpitanul Șerban Pop, care s-a aflat din nou la înălțime, ceilalți jucători sunt doar o umbră față de ce au arătat sezoanele trecute.


CS Oșorhei – Arieșul Turda 0-2(0-1)

Au marcat: Ionescu (min. 13) și David (min. 73)

CS Oșorhei: Hava – Turcan, Pintea, Ș. Pop (ctp.), Hering – Andor (min. 46 Hosu), Ember, Magda, Moise (min. 81 S. Ban) – Trip și Ov. Popa. Antrenor: Rudy Kovacs.

Arieșul Turda: Țicrea – Burcă, Ș. Popa (ctp.), Tarcea, Cordoș – Săucă, Sabou (min. 46 Kalai), Ionescu, Matiș (min. 55 David) – Tilincă (min. 82 Kereszteș) și Fertea (min. 71 Ceaca). Antrenor: Adrian Matei.

Au arbitrat: Dorian Barzuca (Lugoj) – Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Alin Botaș (Timișoara).

Sursa: EBihoreanul

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 14:31 Stiri
Pe aceeași temă