FC Bihor merge la Turda cu gânduri mari: „Noi sperăm să învățăm din greșeli și să ne calificăm”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2014, 19:13 Stiri
FC Bihor merge la Turda cu gânduri mari:**

După înfrângerea de sâmbătă din debutul noii ediții de campionat, FC Bihor nu are prea mult timp la dispoziție de analiză, pentru că deja marți va disputa următorul joc. De această dată elevii antrenorului Alexandru Pelici vor evolua în Cupa României, în deplasare, în compania formației Arieșul Turda.

Meciul Arieșul Turda – FC Bihor este programat cu începere de la ora 16.30 și va conta pentru turul al V-lea al competiției KO din fotbalul românesc. În cazul unui succes, orădeni se vor califica în șaisprezecimile competiției, ceea ce va însemna automat aducerea unui adversar de primă ligă.

Dacă FC Bihor s-a calificat în turul V după ce a trecut în deplasare, cu 2-1, după prelungiri, de CSC Sânmartin, Arieșul Turda a învins în turul IV, pe teren propriu, echipa FC Hunedoara cu scorul de 2-0.

Între timp, Arieșul Turda s-a impus și vineri, în campionatul Ligii a III-a, la Alparea, în fața celor de la CS Oșorhei, iar antrenorul turdenilor, Adrian Matei s-a aflat sâmbătă la Oradea pentru a-și spiona adversarul la jocul din campionat cu Fortuna Câmpina.

„Dorim să câștigăm acest meci și să ne calificăm mai departe. Echipa din Turda e pe val, vine după o victorie în deplasare, vineri, la Alparea, cu CS Oșorhei, este o formație bună, organizată, disciplinată tactic, cu tranziție pozitivă foarte rapidă făcută și cu jucători de viteză. Noi sperăm să învățăm din greșeli și să ne calificăm. Indiferent ce jucători vor intra în teren, mergem să ne calificăm, sub nicio formă nu ne gândim la altceva”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

FC Bihor se va putea baza la acest meci și pe serviciile fundașului central Florin Lazăr, care și-a ispășit suspendarea, iar deplasarea orădenilor la Turda este programată în ziua meciului.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 08 Sep. 2014, 19:13 Stiri
Pe aceeași temă