Turda a marcat două goluri din două ocazii!

31 May. 2009, 11:17 Seria 2
Turda a marcat două goluri din două ocazii!

Liberty a avut prima mare ocazie, la o reluare de cap a lui Cigan însă Arieșul a replicat la lovitura liberă executată în forță, dar pe lângă poartă, de Panaitescu. În minutul 21, Laurențiu Rus a executat o lovitură liberă perfectă pentru reluarea de cap a lui Cuciula, care a reluat pe lângă portarul Dănălache.

 

În minutul 30, Dianu a executat o lovitură liberă, din lateral dreapta, și l-a învins pe Huțan (care are partea sa de vină) cu un șut superb. Liberty a ratat imediat o ocazie uriașă, L. Rus, scăpat singur cu portarul, a ales un șut în forță, pe lângă poartă.

 

În minutul 55, gazdele au mai ratat incredibil prin Bențe care, singur, la patru metri de poartă, a reluat cu capul pe lângă bara din dreapta lui Dănălache. Bențe a fost imitat de Cigan care a reluat din plonjon, Dănălache era bătut, dar mingea s-a scurs pe lângă bară. Gazdele au atacat furibund pe final, El Hadji trecând pe lângă gol în minutul 77.

 

Senegalezul a avut tot timpul din lume să-l bată pe Dănălache, dar a așteptat până a fost blocat la șase metri de poartă. Ghinioanele din precedentele partide de acasă, cu Dacia Mioveni și Minerul Lupeni s-au repetat pentru că, deși în minutul 87 Cigan a reluat perfect cu capul, în reapta lui Dănălache, o centrare a lui Popovici, în prelungiri, la a doua ocazie pe care au avut-o turdenii au marcat prin același Dianu, cu un șut în vinclu.
 

 

bihoreanul.ro
 

31 May. 2009, 11:17 Seria 2
Pe aceeași temă