Tudorache: „Arieșul, o nouă provocare pentru mine”

07 Sep. 2009, 10:56 Seria 2
Tudorache:**

 

Fost antrenor la Jiul Petroșani și Minerul Lupeni, Marin Tudorache, a acceptat funcția de antrenor principal la Arieșul Turda, echipă aflată în Seria a doua, din Liga a doua. Tehnicianul s-a înțeles cu turdenii pe o perioadă de doi ani de zile și luni după masa va conduce primul antrenament.

 

"A trecut ceva timp de când nu am mai antrenat și chiar mi-am spus că e bine să plec puțin departe de Vale. Pentru mine este și o provocare faptul că am revenit pe banca unei echipe din liga a doua. Deocamdată m-am înțeles doar verbal cu Turda urmează să semnez și contractul. Turda m-a solicitat și în urmă cu câțiva ani și nu m-am dus. Oricum am înțeles că au un lot valoros doar că nu au reușit să se exprime în teren la adevărata lor valoare. Mi se pare în neregulă ca la un meci pe teren propriu să dai două goluri și să încasezi trei, este totuși cam mult. Eu sper să fac treabă bună acolo și să ne îndeplinim obiectivul și anume menținerea în eșalonul secund. ", spune Tudorache.

 

Tânărul tehnician, proprietar al primei școli private din județul Huneodara spune că i-a lăsat pe copiii din Vale pe mâini bune. "Școala de fotbal merge mai departe de copii se vor ocupa ca și până acum Viorel Stancu și Ilie Boteazatu”, a mai adăugat Tudorcahe.

 

Articol scris de: Loredana Juglea
 

07 Sep. 2009, 10:56 Seria 2
Pe aceeași temă