FC Arieșul 1907 Turda, prima victorie la scor

Autor: Mihai Andries Publicat: 24 Jul. 2013, 00:21 Actualizat: 24 Jul. 2013, 00:23 Pregătiri, amicale
FC Arieșul 1907 Turda,  prima victorie la scor

Marți de la ora 17, stadionul municipal din Turda, a găzduit partida amicală de fotbal dintre FC Arieșul 1907 (noua denumirea echipei turdene care va activa în cel de-al treilea eșalon fotbalistic) sub comanda tehnicianului Marius Pașca și Arieșul Mihai Viteazu, echipă care la finele sezonului trecut s-a clasat pe locul 3 în clasamentul ligii a V-a, zona Cluj.

Elevii lui Marius Pașca au reușit un scor fluviu, forțând echipa din Mihai Viteazu să scoată mingea din ațe de nu mai puțin de zece ori. La reușita echipei turdene și-au adus aportul: Șoancă (3), Munteanu (2), Moțet (2 / 1 din penalty), David, Tarcea și Fertea (câte 1).

În prima parte Marius Pașca a trimis în teren următoarea formulă: Negru – V. Mercean, Muscă, Tarcea, Siecoban, Grecu, Mocan, Boroștean, Olaru, Munteanu, David. În repriza secundă tehnicianul turdenilor a mizat pe: Vaida – Nicula,  Șt. Popa, Tarcea, Radu, Grecu, Mocan, Văscan, Moțet, Șoancă, Adi Fertea.

Începând din data de 24 iulie, gruparea turdeană, sub comanda lui Marius Pașca, intră într-un program de pregătire centralizată timp de 7 zile într-o locație din apropierea stadionului municipal aflat pe malul Arieșului. Turdenii vor disputa următoarea partidă de verificare sâmbătă 27 iulie, de la ora 10, tot pe stadionul municipal, în compania celor de la Cuprirom Abrud, echipă care activează în campionatul ligii a IV-a, din județul Alba.

 

Articol scris de Ion MOCAN

Autor: Mihai Andries Publicat: 24 Jul. 2013, 00:21 Actualizat: 24 Jul. 2013, 00:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă