OFICIAL | Erik Lincar s-a întors ca antrenor la Turris Oltul. „Bine ai revenit acasă, Mister!”

OFICIAL | Erik Lincar s-a întors ca antrenor la Turris Oltul.**

Turris Oltul Turnu Măgurele și-a găsit un nou antrenor pentru partea a doua a sezonului, după ce săptămâna trecută s-a despărțit de Marius Baciu. Echipa din Teleorman a ajuns la un acord cu Erik Lincar (41 de ani), chiar „principalul” care a promovat-o în Liga 2 și a condus-o în primele nouă etape din acest sezon. Lincar se despărțise tot săptămâna trecută de Concordia Chiajna, formație pe care a condus-o în 11 meciuri din această ediție de campionat.

Erik Lincar a preluat Turris Oltul Turnu Măgurele în luna iulie 2018, echipă pe care a promovat-o la pas în Liga 2 și pe care a lasat-o pe locul 1 în eșalonul secund după nouă etape, atunci când a demisionat din cauza unor probleme interne, la începutul lunii octombrie 2019. Fiindcă președintele clubului nu a fost de acord cu excluderea din lot a atacantului Cristian Bud, Lincar a demisionat. Între timp, la finalul primei părți a sezonului, președintele Mădălin Ioniță și atacantul Cristian Bud au plecat de la Turris Oltul.

Clubul din Turnu Măgurele a anunțat revenirea lui Erik Lincar pe banca tehnică la trecerea dintre ani.

„Acum la cumpăna dintre ani, va urăm un calduros „La mulți ani!”, anunțând pe această cale și faptul că am ajuns la un acord cu domnul Erik Lincar pentru preluarea funcției de antrenor principal.
Bine ai revenit acasă, Mister!”
, a anunțat Turris Oltul.

Antrenorii și etapele în care au condus Turris Oltul Turnu Măgurele în acest sezon: Erik Lincar (1-9), Florin Bratu (10-13), Marius Baciu (14-21, a preluat echipa în etapa a 15-a, iar meciul din etapa a 14-a a fost restanță).

Cu Erik Lincar antrenor, Turris Oltul a înregistrat în Liga 2 șapte victorii, un egal și o înfrângere. Acum, echipa se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la nouă puncte în spatele liderului UTA.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă