Țucudean: „Am vrut să salvăm UTA, dar am înțeles că nu e nevoie de ajutorul nostru”

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 15:02 Seria 2
Țucudean:**

În proporție de 99,9%, oferta lui Atletico pentru achiziționarea întregului pachet de acțiuni al clubului UTA nu mai este de actualitate, din moment ce conducerea „Bătrânei Doamne” nu a dat un răspuns clar. Mai precis, acționarii grupării „textiliste”, respectiv Adrian Marțian (80%), Giovanni Catanzariti (10%) și Giuseppe Guzardi (10%) nu au în unanimitate intenția de a vinde, așa că nu sunt îndeplinite condițiile din ofertă.

FC UTA SA ar fi fost finanțată cu 528 de mii de euro, bani cu care își permitea să-și continue fără probleme activitatea în Liga a 2-a, dar asta cu prețul cedării acțiunilor contra unui preț simbolic (100 de lei), dar și renunțarea la creditările consemnate în contabilitatea clubului. Catanzariti și Guzardi au fost de acord, în schimb Marțian, care după confruntarea actelor semnate între el și președintele clubului rezultă a fi acționar majoritar în Calea Aurel Vlaicu, a spus nu. Răspunsul a fost dat doar prin intermediul presei și al partenerului său, Giovanni Catanzariti, dar conducerea clubului Atletico îl consideră suficient din moment ce Marțian nu a dorit să intre în contact cu niciun oficial din partea ofertanților.

Căderea tranzacției este anunțată chiar de Marius Țucudean, patronul grupării „galben-negre”, care are și o explicație pentru asta. „Am vrut să salvăm UTA, dar am înțeles că nu e nevoie de ajutorul nostru. Clubul are finanțatori, iar oferta noastră e oarecum nepotrivită. Cel puțin domnul Marțian dorește să continue la club, se pare că are și soluții, așa că fiecare cu drumul lui”, a menționat omul de afaceri arădean.

În schimb, proiectul „Bătrâna Doamnă” în Liga a IV-a merge mai departe. „Echipa din fotbalul județean oricum începea noul campionat al Diviziei D, indiferent că oferta noastră pentru UTA era acceptată sau nu. Bineînțeles că nu ne putem propune decât promovarea, să vedem dacă vom și reuși”, a mai spus Țucudean.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 15:02 Seria 2
Pe aceeași temă