Trupa atașată lui Mititelu a declanșat prigoana asupra CS Universitatea!

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 11:47 Seria 2
Trupa atașată lui Mititelu** a declanșat prigoana asupra CS Universitatea!

Ținerea la distanță a lotului CS Universitatea Craiova de Bănie nu a fost deloc întâmplătoare. Chiar dacă au pretins că relocarea temporară la București s-a produs fiindcă în Craiova nu sunt deocamdată condiții de pregătire, șefii CS Universitatea au dorit să ferească lotul de acțiunile violente ale unor aderenți ai proiectului lui Adrian Mititelu și de atmosfera ostilă creată de acoliții acestuia.

Temerile le-au fost confirmate, fiindcă un grup de suporteri apropiați de Adrian Mititelu i-a avertizat pe jucătorii CS Universitatea Craiova că nu vor fi acceptați în Bănie și chiar vor fi bătuți în oraș, fiindcă ei nu acceptă altă echipă decât cea a lui Adrian Mititelu.

Indirect, lui Erik Lincar i s-a transmis că va fi bătut de 20 de persoane chiar în București, iar dacă vor avea tupeul să apară în Bănie jucătorii vor avea de suferit. „Vom intra pe teren și vom întrerupe meciurile, le veți pierde cu 3-0, nu aveți niciun viitor la Craiova” li s-a transmis jucătorilor CS Universitatea Craiova.

Primul „avertisment” din partea unei facțiuni rebele s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Severin, când pe autocarul care îi transporta în Serbia lotul Craiovei au fost lăsate mesajele „Știința e numai una” și „CS + FRF nu este UCV”, ambele semnate Peluza Sud 97.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 11:47 Seria 2
Pe aceeași temă