Trică, despre posibilitatea de a prelua Concordia: „Sunt în litigiu cu UTA, dar pot antrena altă echipă”

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 17:34 Seria 2
Trică, despre posibilitatea de a prelua Concordia:**

Ionuț Chirilă ar putea fi demis de la Concordia Chiajna după înfrângerea categorică din meciul cu Steaua (0-4), iar înlocuitorul său va fi, cel mai probabil, Eugen Trică.

Fostul mijlocaș al Stelei din perioada 1998-2003 a declarat pentru ProSport că litigiul pe care îl are în acest moment cu UTA nu îl poate împiedica să antreneze o altă formație, dar a refuzat să comenteze în vreun fel posibilitatea de a o prelua pe Chiajna.

În momentul de față sunt sub contract cu cei de la UTA, dar ei au depus o plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. Eu pot antrena o altă echipă, ei însă, nu își pot legitima un alt antrenor până pe 11 martie, când va avea loc ultimul termen. Dar și atunci, doar dacă respectiva comisie le va da dreptate. Ei nu mă pot da afară, pentru că am o clauză în contract, a spus Trică.

A fost în tribună la meciul Steaua – Concordia

Eugen Trică s-a aflat în tribună la meciul Steaua-Concordia, dar neagă că ar avea vreo legătură cu eventuala sa numire ca antrenor la echipa ilfoveană. Am fost ca simplu spectator la acest meci. Nu m-a căutat nimeni de la Chiajna și după cum văd eu, această echipă are antrenor. Știți cum sunt cu zvonurile astea…dacă și cu parcă”, a reacționat Trică, cel care a mai pregătit până acum formațiile FC Universitatea Craiova, Juventus București, CFR Cluj și UTA.

Articol scris de Mirela APOSTOL

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 17:34 Seria 2
Pe aceeași temă