Trei suspendați pentru partida cu CFR

19 May. 2009, 10:31 Seria 2
Trei suspendați pentru partida cu CFR

UTA nu poate conta la meciul cu CFR Timișoara pe juniorii Bogdan Toc, eliminat în partida cu Mureșul Deva și George Țucudean, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Tot în stare de suspendare se află și mijlocașul Cornel Nădăban.

 

Staff-ul tehnic al UTA-ei trebuie să apeleze la un alt junior în partida cu CFR, soluția cea mai probabilă fiind Dumitru Copil, un jucător talentat, ce ar putea profita de această conjunctură favorabilă. O altă variantă ar fi titularizarea lui Bujor, care ar putea să îi ia locul în poartă lui Mârne.

 

În altă ordine de idei, Pașcovici, care a ratat meciul cu Deva din cauza unor afecțiuni de ordin muscular și Văsâie au reintrat începând de ieri în programul de pregătire, cei doi având șanse să facă parte din lotul entru următorul meci.

 

„Pașcovici și Văsâie au intrat la antrenamente și în funcție de modul cum se vor pregăti și la ce nivel fizic se vor afla în zilele următoare, vom decide dacă vor face parte din lot pentru meciul cu CFR Timișoara”, spune Roli Nagy.

 

Ghindaru, și el cu probleme musculare, nu s-a alăturat ieri dimineață pregătirii, în timp ce Edson urmează un program special de recuperare, bazat și pe alergări ușoare.

 

Sursa: Observator.info

 

19 May. 2009, 10:31 Seria 2
Pe aceeași temă