Probleme mari pentru Vâlcea în ultimele meciuri din retur. Lotul CSM-ului e serios avariat

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Mar. 2016, 17:45 Seria 2
Probleme mari pentru Vâlcea în ultimele meciuri din retur.** Lotul CSM-ului e serios avariat

CSM Râmnicu Vâlcea are de suferit în urma accidentărilor și suspendărilor, mai ales că nu are un lot stufos. Pentru disputa următoare din campionat, de sâmbătă, de la Satu Mare, tehnicianul Alexandru Pelici nu are multe opțiuni, având nu mai puțin de șase jucători indisponibili.

Cea mai gravă situație este a puștiului împrumutat de la Dinamo, Kevin Trabalka, care a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate și de menisc, urmând a fi operat în această săptămână. Atacantul nici nu apucase să debuteze la CSM și va lipsi minim șase luni.

Fundașul central Rareș Cucui nu este nici el refăcut după o accidentare suferită la genunchi, iar Alexandru Ionescu mai are de stat câteva săptămâni, fiind ținut pe tușă de o ruptură fibrilară. Portarul Dragoș Geantă este și el indisponibil, cu o accidentare destul de seriosă la coapsă, o recidivă a celei suferite în toamnă, în jocul de la Târgoviște.

Dragoș Firțulescu se adaugă și el pe lista accidentaților, cu o entorsă severă suferită în finalul jocului de sâmbăta trecută cu CS Mioveni, care îl va ține pe tușă minim o săptămână. Lista absenților pentru următorul joc, de la Satu Mare, este încheiată de Andrei Artean, eliminat în disputa cu Mioveni.

„Am avut ghinione cu lotul, Trabalka și Cucui s-au accidentat, nu am putut să mai schimbăm, să avem prospețime. Am avut și cartonașe roșii, s-a accidentat și Dragoș Geantă, este o serie de lucruri care contribuie la rezultatele din ultima săptămână”, a spus antrenorul Alexandru Pelici.

De multe ori lider al seriei, CSM Râmnicu Vâlcea tremură acum pentru locul de play-off, după ce în ultimele trei etape a obținut un singur punct. Vâlcenii sunt acum pe locul 5, cu 39 de puncte, la egalitate cu CS Mioveni și FCM Baia Mare, echipe care îi flanchează în clasament, și se află la patru puncte distanță de FC Brașov. În ultimele patru etape din retur, CSM va întâlni pe Olimpia Satu Mare (d), Șoimii Pâncota (a), FC Brașov (a) și FCM Baia Mare (d), adică va avea un program foarte greu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Mar. 2016, 17:45 Seria 2
Pe aceeași temă