Todea continuă în stafful tehnic al UTA-ei după o discuție cu Falub. Accidentarea lui Strătilă e mai gravă decât se credea

Marius ANGHEL 12 Sep. 2017, 12:01 Campionat
Todea continuă în stafful tehnic al UTA-ei după o discuție cu Falub.** Accidentarea lui Strătilă e mai gravă decât se credea

Stafful tehnic al echipei UTA Arad a fost întregit în această săptămână cu secundul Cristian Todea. Chiar dacă fostul mijlocaș își anunțase plecarea de la club după demisia lui Adrian Mihalcea și Gheorghe Mihali, Todea a revenit asupra deciziei după ce a avut o discuție față în față cu Adrian Falub, noul principal, anunță Sport Arad.

În ziua numirii lui Adrian Falub ca antrenor principal, Cristian Todea anunța conducerea UTA că dorește să-și rezilieze contractul și nu s-a mai prezentat la echipă joi și vineri și nici nu a făcut deplasarea la Afumați. Todea era nemulțumit că șefii clubului l-au anunțat în fața jucătorilor ca noul antrenor principal ca la scurt timp după aceea să se bată palma cu Falub. Între timp, după o discuție cu nou principal, „Dulăul” a acceptat să continue în stafful din care mai fac parte și Marius Suller, Vlad Țăran și Dan Țapoș.

Cristian Todea este posesor al Licenței A UEFA de anul trecut și și-a început munca de antrenor în vara lui 2015, odată cu revenirea echipei fanion a Aradului în Liga 2-a, într-un staff ce-i mai cuprindea pe Roland Nagy, Cristian Păcurar, Marius Bortiș și Sebastian Huțan. Cristian Todea a rămas secund la UTA și pe durata în care antrenori principali au fost Laurențiu Roșu și Adrian Mihalcea.

Ciucă și Strătilă lipsesc în următoarele două meciuri

În altă ordine de idei, UTA Arad va avea câteva absențe importante pentru meciul de sâmbătă, de la ora 16:00, cu Dunărea Călărași, dar și cel cu Olimpia Satu Mare, de peste două săptămâni.

Fundașul Mădălin Ciucă va fi suspendat două jocuri după ce a fost eliminat direct în deplasarea de la Afumați, în timp ce accidentarea lui Sorin Strătilă e mai serioasă decât se credea și va lipsi și el cel puțin două meciuri.

Potrivit Sport Arad, Sorin Strătilă a aflat ieri, după un RMN muscular făcut la Timișoara, că va mai avea de așteptat până să revină pe gazon. Accidentat la mijlocul primei reprize a disputei cu Baloteștiul, experimentatul jucător de bandă se confruntă cu o ruptură fibrilară, iar medicii i-au prescris încă două săptămâni de pauză, dar și ședințe de fizioterapie cu laser și ultrasunete.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2017, 12:01 Campionat
Pe aceeași temă