Trei puncte cu noroc

22 Aug. 2009, 15:55 Seria 2

Victoria Devei a fost salvată de portarul Sile Rahoveanu care la 1-0 a apărat o lovitură de la 11 metri executată slab de Robert Cristian.

 

Jucătorii Mureșului au așteptat o săptămână în plus să debuteze în noul sezon și au făcut-o cu dreptul. După o primă repriză de măcinat în gol în care doar devenii Pribac (minutul 27) și A. Bud (’30) respectiv lupeneanul Robert Daj (’38) au reușit să își cadreze șuturile pe cadrul porților adverse jocul s-a schimbat radical în partea a doua.

 

Golul a căzut după pauză

Tonul a fost dat de golul reușit de Grigoruță al cărui șut de la 17 metri a fost deviat în proprie poartă de Pocean (’58). Conștient că nu mai are ce pierde antrenorul oaspeților a făcut rapid două mutări ofensive: Gabriel Luca și Gego au intrat în locul lui Daj și V. Barbu. Schimbările aveau să dea roade însă doar pe jumătate pentru că penalti-ul scos de nou-intratul Luca – atacat imprudent în suprafața de pedeapsă de Golguț – a fost irosit de Robert Cristian.

 

Față în față cu experimentatul portar al gazdelor, Robert Cristian a tras în stânga însă Rahoveanu s-a întins și a respins mingea în corner (’72). Gideon blocat careu în momentul șutului de Ionel Câmpeanu (’80) și Deaconescu (’83) „cap” din 8 metri puțin peste poartă au încercat și ei să îndeplinească dorința lui antrenorului lor Petre Gigiu: „un punct sub Cetate”. Fără succes.

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

22 Aug. 2009, 15:55 Seria 2
Pe aceeași temă