„Trebuie să ne omogenizăm și vor veni și rezultatele”

14 Feb. 2012, 18:24 Seria 2

Echipa fanion a Aradului nu a avut rezultate prea bune în meciurile disputate până acum în cantonamentul din Antalya. Din cele patru confruntări, „alb-roșii” nu au câștigat niciuna, obținând două remize, una dintre ele chiar împotriva formației de Liga a 3-a, Prahova Tomșani. Dincolo de problemele din ofensivă, unde, mai ales în reprizele secunde cu Farul Constanța și Tomșaniul, s-au irosit prea ușor ocazii clare, UTA este departe de arăta siguranță în apărare.

Alin Gligor, unul dintre fundașii care au bifat destule minute pe gazon în partidele din Turcia nu crede că rezultatele mai puțin bune i se pot atribui unui singur compartiment. „Câștigăm ca echipă și pierdem ca echipă, după părerea mea nu sunt eroi sau vinovați. Trebuie să se înțeleagă că avem câțiva jucători noi în rândul nostru, avem datoria să ne omgenizăm cât mai repede, iar apoi vor veni și rezultatele. Ar mai fi ceva, suntem și puțini obosiți după cât am încărcat la Moneasa…Nu aș vrea să mă disculp, sau pe ceilalți colegi din apărare, dar adversarii noștri din primele trei meciuri au reușit niște goluri norocoase. Nu spun că noi nu am avut vina noastră și pentru asta ne-au atras atenția antrenorii, dar o să ne revenim cât de curând”, a precizat fundașul de 27 de ani.

Acesta se află la primul cantonament din carieră în Antalya și dorește să aibă cât mai multe astfel de stagii de pregătire în tricoul „alb-roșu”. „Avem absolut toate condițiile de pregătire aici, mă gândesc cu teamă ce s-ar fi întâmplat dacă rămâneam la Arad, unde am înțeles că zăpada e tot mai mare. Sper să mai am ocazia să mai particip la astfel de cantonamente cu UTA, poate ca și component al echipei în Liga 1”, mai spune arădeanul.

Ținând cont de condițiile meteorologice din țară, Federația Română de Fotbal ar putea decide amânarea cu cel puțin o săptămână a reluării returului. „Personal, de abia aștept să joc din nou pentru puncte, fiindcă avem de recuperat terenul pierdut în tur. Dar, dacă va fi să se amâne, nu avem decât să ne conformăm și să ajungem cât mai pregătiți la meciul cu Juventus București, indiferent de când se va disputa meciul”, a încheiat Gligor.

Sursa: Sport Arad

14 Feb. 2012, 18:24 Seria 2
Pe aceeași temă