„Trebuie să ne bucurăm că jucăm un meci de o asemenea factură”. Croitoru are probleme de lot înainte confruntării cu UTA la Arad

Marius ANGHEL 18 May. 2016, 12:33 Seria 2

Joi, de la ora 17:30, pe arena „Motorul” din Arad se dispută ultima partidă directă dintre formațiile ce-și dispută cele două locuri promovabile. Pe iarbă vor intra UTA și Chindia, miza fiind extrem de ridicată pentru ambele echipe.

Dacă „alb-roșii” îl recuperează pe Copil, dâmbovițenii l-au pierdut pe Daniel Popa, rebelul atacant ce a văzut cartonașul roșu la Mioveni. Dar, staff-ul tehnic are probleme și la nivelul juniorilor. „Din păcate, vom aborda acest joc și cu anumite probleme de efectiv. Stoica e accidentat, iar Nisipeanu are ceva probleme, dar sperăm să-l recuperăm. Ispas mai e cu semnul întrebării, sper că până la ora jocului să mă pot baza pe cei care acum sunt accidentați. Bineînțeles, Popa e suspendat după eliminarea de la Mioveni. Până acum, când am avut absențe, am reușit să suplinim lipsa unuia sau altuia cu succes. Sperăm să o facem și la Arad”, a spus Nicu Croitoru într-o conferință de presă susținută marți.

Tehnicianul Chindiei a vorbit și despre miza disputei cu arădenii, aducând în discuție și timpul scurt de recuperare de la un meci la altul. „E clar că e un joc de o importanță deosebită. Trebuie să ne bucurăm că jucăm un meci de o asemenea factură. Înseamnă că am avut un parcurs bun, dar trebuie să ne dorim și mai mult. Păcat că trebuie să jucăm la intervale atât de scurte meciuri atât de importante. La toate echipele s-a acumulat o stare de oboseală. Asta este, sperăm să ne revenim, să jucăm bine și să câștigăm”, a adăugat „principalul” târgoviștenilor.

Croitoru a făcut și niște calcule, recunoscând că echipa sa e avantajată de faptul că nu a beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-offul ligii secunde: „Fiecare joc a fost greu la vremea respectivă, cel mai greu. Urmează cel cu UTA, unul foarte dificil. Dacă noi vom ajunge pe primul loc mi-aș dori ca acest campionat să nu se mai joace până în ultima etapă, dar e greu de presupus ce va fi. În acest play-off au fost rezultate surprinzătoare. Într-un clasament alcătuit din rezultate ale primelor trei echipe, noi stăm destul de bine. Sper să confirmăm această poziție și la Arad. E clar că trebuie să abordăm fiecare meci la victorie dacă tot am ajuns aici”.

La fel ca și UTA, Chindia Târgoviște are șansa să obțină promovarea în prima ligă după un singur sezon petrecut în eșalonul secund.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 May. 2016, 12:33 Seria 2
Pe aceeași temă