„Trebuie să facem tot posibilul să ne impunem la Alba Iulia!”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 13:28 Seria 2

FC Argeș se află pe o pantă ascendentă în ultima perioadă, iar acest lucru a fost dovedit și de succesul obținut pe teren propriu împotriva celor de la CS Mioveni. Antrenorul piteștenilor, Iulian Crivac, se gândește deja la următoarele jocuri din campionat și a precizat că speră ca formația sa să acumuleze cât mai multe puncte în rundele ce vor urma până la finalul turului de campionat.

„Privesc cu mare tristețe la meciurile pe care le-am avut până acum și la înfrângerile ușoare pe care le-am primit pentru că puteam să acumulăm mai multe puncte. O să urmeze confruntări foarte importante pentru noi de acum înainte și sper ca în aceste ultime patru etape să reușim să câștigăm cât mai multe puncte. Primul joc este la Alba Iulia și acolo avem nevoie de un rezultat bun și trebuie să facem tot posibilul să obținem un rezultat pozitiv pentru că vom întâlni o echipă din zona noastră a clasamentului. Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv pentru că ar conta foarte mult pentru moralul echipei noastre”, a declarat Iulian Crivac.

Dan Didiță este noul preparator fizic al echipei FC Argeș

Conducerea echipei FC Argeș a reușit să facă un transfer foarte important și anume aducerea în staff-ul tehnic al lui Dan Didiță. Acesta este noul preparator fizic al echipei, fiind nici mai mult nici mai puțin decât omul ce a lucrat tot timpul cu Ioan Ovidiu Sabău, fiind omul ce a fost pe la toate echipele pregătite de fostul mare jucător al echipei naționale a României.

La finalul jocului cu cei de la CS Mioveni, antrenorul piteștenilor a ținut să dedice succesul cu echipa lui Stoican noului preparator fizic al echipei. „Vreau să dedic acest succes lui Dan Didiță. Acesta este noul nostru membru în echipă și se va ocupa de pregătirea fizică a echipei. Pot să spun că este un profesionist prin definiție și cu siguranță experiența sa ne va ajuta să aducem echipa la cel mai bun nivel posibil cu putință”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Și-a serbat ziua de naștere la meciul de sâmbătă

Victoria cu cei de la CS Mioveni a venit și mai bine pentru preparatorul fizic al echipei din Pitești pentru că în ziua partidei și-a serbat ziua de naștere. Dan Didiță a împlinit sâmbătă 43 de ani, iar victoria i-a fost dedicată de către același Iulian Crivac, cel care ne-a declarat: „Victoria din acest meci vreau să o dedic lui Dan Didiță și pentru că este ziua lui de naștere. Sincer să fiu acum am aflat că este ziua sa de naștere și țin să urez tot ce e mai bun lui și familiei sale pentru că este un om care ne va ajuta foarte mult în acest campionat. Știm cu toți ce important este să ai o pregătire fizică foarte bună în aceste me-ciuri din campionat”, a mai spus Iulian Crivac.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă