„Trebuie să câștigăm și acasă, unde n-am mai bătut de mult pe nimeni”

09 Sep. 2011, 14:34 Seria 2
„Trebuie să câștigăm și acasă,** unde n-am mai bătut de mult pe nimeni

În urmă cu patru ani, CSM Râmnicu Vâlcea rata într-un mod inexplicabil promovarea în Liga I, în ultima etapă a campionatului, cedând chiar la adversara de mâine a alb-albaștrilor, FC Maramureș Baia Mare, echipă retrogradată la acea oră.

Din echipa vâlceană care a pierdut atunci la Baia Mare cu 1-3, azi, în lotul CSM-ului se mai regăsesc doar doi jucători, Dandea și Vlăduți. „Pentru noi, ce a fost acum patru ani s-a dus, s-au schimbat multe de atunci. Este păcat ca s-a ratat promovarea, de vină a fost toată lumea care era atunci la echipă, jucători, antrenori și conducere” a spune Alex Dandea.

Fundașul CSM-ului speră ca victoria din etapa trecută, de la Arad, să dea un imbold pozitiv echipei vâlcene mâine, în disputa cu FC Maramureș. „Am câștigat la Arad, avem alt moral, sper să învingem și mâine, pe FC Maramureș. Trebuie să ne revenim și să fim sus în clasament, cred că avem o echipă de locurile 1-5. Dacă vom avea rezultate, atunci și suporterii vor veni alături de noi, acum, stadionul este mai mult gol. Trebuie să câștigăm și acasă, unde n-am mai bătut de mult pe nimeni, până și în amicale am avut o singură victorie pe teren propriu, cu Argeșul” a mai afirmat Dandea.

Partida din etapa a IV-a a Seriei B2, CSM Râmnicu Vâlcea – FC Maramureș se va disputa mâine, în Zăvoi (ora 15.00), intrarea spectatorilor fiind liberă.

Articol scris de Adi Georgescu

09 Sep. 2011, 14:34 Seria 2
Pe aceeași temă