„Trebuie neapărat să câștigăm cu Juventus”

03 Nov. 2011, 11:43 Seria 2

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, consideră vitale cele trei puncte puse în joc în meciul cu Juventus București. Atacantul grupării alb-vișinii spune că este nevoie de aceeași mobilizare ca în ultimele partide de pe teren propriu, astfel încât victoria să poată fi obținută.

Pentru a nu pierde contactul cu echipele angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Olt Slatina are nevoie de victorie în confruntarea de pe teren propriu cu Juventus București, echipă aflată pe penultima poziție în clasamentul seriei.

Meciul nu va fi unul deloc ușor, însă căpitanul de echipă al grupării alb-vișinii, Dragoș Dragalina, este încrezător în obținerea punctelor puse în joc.

„Este meci acasă, este foarte important să câștigăm. Cred că dacă vom juca ca în ultimele meciuri de pe teren propriu, cu agresivitate, determinare, ambiție, vom câștiga acest meci. Ținând cont de situația din clasament, este un meci important pe care trebuie neapărat să-l câștigăm”
, a declarat căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina.

„Atmosfera este bună”

Aflat în tribună la meciul cu FC Argeș, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Dragalina a trăit cu mari emoții partida, pierdută în cele din urmă cu scorul de 1-2. Căpitanul de echipă al alb-vișiniilor spune că au trecut peste acest eșec și sunt montați pentru disputa cu Juventus București.

„Atmosfera este bună, normal că după fiecare meci pierdut trebuie să mergi mai departe, ca și atunci când câștigăm, ne pregătim pentru meciul următor”, a mai spus Dragalina.

FC Olt Slatina ocupă locul treisprezece în clasamentul seriei, cu doar 11 puncte acumulate, în timp ce Juventus București se află pe penultimul loc, cu două puncte mai puțin.

Sursa: Gazeta Nouă

03 Nov. 2011, 11:43 Seria 2
Pe aceeași temă