Traore și Daouda revin la Vâlcea după o întârziere de mai mult de o lună

07 Aug. 2012, 18:30 Seria 2
Traore și Daouda revin la Vâlcea** după o întârziere de mai mult de o lună

Telenovela celor trei stranieri care nu au mai ajuns în Zăvoi este aproape de final, Daouda și Traore urmând să sosească în această săptămână, iar lui Bangaly să îi fie reziliat contractul.

Deși au primit o săptămână de vacanță în plus față de restul lotului și ar fi trebuit să ajungă la Râmnicu Vâlcea la începutul lunii iulie, Soumaharo Bangali, Thiandoum Daouda și Lajo Traore încă nu au ajuns în țară, invocând fel de fel de scuze. Până la urmă, fratele mai mic al lui Lacina Traore, Lajos și-a luat bilet și diseară urma să ajungă la Vâlcea. În schimb, Daouda, căruia finanțatorul Rufă i-a cumpărat deja degeaba două bilete, va veni pe 10 iulie. Fundașul Bangaly nu mai intră în calculele staffului tehnic și i se va rezilia contractul.

Antrenorul Alin Artimon anunță măsuri severe cu Traore și Daouda, pe lână penalizările financiare. „Cei doi nu se vor dezechipa în vestiar lângă ceilalți, până nu vor fi la același nivel de pregătire. Nu pot fi incluși în aceeași oală, când restul jucătorilor au alergat în cantonament pe acele călduri infernale. Lor le trebuie cel puțin trei săptămâni pentru pregătirea fizică și apoi încă trei săptămâni să intre în forma sportivă, nu intră în calcule pentru debutul sezonului”, a spus Artimon.

Articol scris de Adi Georgescu

07 Aug. 2012, 18:30 Seria 2
Pe aceeași temă