Trandafir și-a dat demisia! „Șase ani îmi ajung”

19 Aug. 2011, 13:31 Seria 2
Trandafir și-a dat demisia!**

Președintele executiv al CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Trandafir și-a înaintat demisia de la club, cu câteva zile înaintea startului noului sezon.

„Șase ani e de ajuns, e bine așa, poate mi-am spus cuvântul, las altora porțile deschise să facă altceva. Am fost o echipă cândva acolo. Nu am fost deranjat de nimic, dar dezamăgirea a fost ulterior demisiei mele, sunt zvonuri că s-au făcut presiuni la Damila, să nu ajung acolo, deși nu vreau să cred așa ceva. Eu îmi doresc să fie sus echipa, declinul a început datorită situației economice, administrația locală nu ne-a mai putut sprijini la cotele anterioare, viitorul este al investitorilor privați. După plecarea domnului Gutău a fost o perioadă grea, dar și primarul actual a sprijinit echipa în posbilitățile bunului simț, iar acum datoriile sunt la zero. Nu rămân momentan în fotbal, sunt într-un concediu prelungit, nu am mai avut de mult liber, mereu a fost de muncă la club. La CSM sunt copiii de viitor, semn că s-a lucrat bine, le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în această perioadă” a spus Trandafir.

Cel mai probail, în postul de președinte executiv va ajunge fostul fotbalist al Chimiei, Marin Nicolae, unul dintre sfătuitorii apropiați din ultima vreme a finanțatorului Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu

19 Aug. 2011, 13:31 Seria 2
Pe aceeași temă