Tomozei și Neagoe, incerți pentru meciul cu Chindia. Pelici se teme de echipa dâmbovițeană

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 14:39 Seria 2
Tomozei și Neagoe, incerți pentru meciul cu Chindia.** Pelici se teme de echipa dâmbovițeană

CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus ieri, miercuri, cu 7-1 în testul susținut în Zăvoi, contra formației de Superligă, Posada Perișani, formație antrenată de fostul jucător al Chimiei, Dumitru Teleșpan. S-au jucat trei reprize a câte 30 minute. Golurile CSM-ului au fost marcate de Vasile, Voinea, Bratu, Cucui, Firțulescu, Staicu și Geantă, în timp ce pentru Posada a marcat Mihalcea.

La CSM nu au jucat Tomozei și Neagoe, care sunt accidentați. Neagoe are o problemă musculară căpătată după meciul de la Oradea, în timp ce Tomozei resimte amețeli după accidentarea la cap de la Caransebeș, ambii părând a fi scoși din calcule pentru meciul de sâmbătă, cu Târgoviște.

Antrenorul vâlcenilor, Alex Pelici speră ca pasa bună a echipei sale să continue cu o victorie sâmbătă, în Zăvoi, în disputa cu Chindia. „Noi ne dorim să mergem pe aceeași linie, jucăm acasă și sperăm să ne adjudecăm punctele. Chindia este o echipă bună, a câștigat la Mioveni, apoi a bătut Satu Mare, e clar că ne așteptă un joc greu, dar sper să reușim să câștigăm. Atacul lor e principalul pericol, ambii atacanți sunt golgheterii începutului de campionat, dar au și alți jucători de valoare, cum ar fi Anton” a spus Pelici.

Atacantul Chindiei, Cherchez a fost în ultimii doi ani mai mereu pe lista de transferuri a clubului vâlcean, însă acesta a e refuzat mereu ofertele.

După jocul cu Târgoviște, CSM va juca în șaisprezecimile cupei, marți, de la ora 20:00, la Pitești, cu Poli Timișoara. Alb-albaștrii au trecut peste dezamăgirea faptului că jocul nu a fost programat în Zăvoi, unde nu există instalație de nocturnă și speră să producă o nouă supriză.

CSM: Fildan – Samson, Cucui, Pîrvulescu, Ionescu – I. Stoica, Piscanu – Vasile, Firțulescu, Georgescu – Voinea. Au mai jucat: D. Geantă, Dumitrașcu, I. Marian, Iordache, A. Marin, Ludușan, Cl. Ștefan, Petrescu, B. Geantă și Staicu.

Articol scris de Adi Georgescu
Video: TV Vâlcea 1

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 14:39 Seria 2
Pe aceeași temă