Tensiuni la Poli! Iancu n-a mai vorbit cu Velcea de la meciul din Cupă

14 Feb. 2012, 14:18 Seria 2
Tensiuni la Poli!** Iancu n-a mai vorbit cu Velcea de la meciul din Cupă

Marian Iancu a dezvăluit că relațiile dintre el și Valentin Velcea s-au răcit considerabil după eliminarea echipei din Cupa României. Cei doi n-au discutat deloc în acest an, comunicarea fiind mediată de Gheorghe Chivorchian și Daniel Stanciu.

Șeful BkP a recunoscut parțial că s-a gândit serios să-l demită pe Velcea, după eșecul de pe 8 decembrie, cu Gaz Metan Mediaș, din sferturile Cupei României. „N-am vorbit deloc în anul acesta cu Velcea. Sunt supărat pe el, vizavi de meciul din Cupă, cu Mediașul. De atunci am evitat să discut cu el. Se știe că reacțiile mele sunt foarte contondente și aș fi putut greși. Eu încă sunt supărat. Dar sunt acolo un Chivorchian, un Stanciu, care comunică zilnic cu el”, a declarat Iancu, la Analog TV.

Președintele i-a cerut însă imperativ antrenorului să schimbe sistemul de joc. „Atât i-am zis: 4-3-3. Mai departe e treaba lui. Din acest moment toate transferurile pe care le vom face le vom gândi pe acest sistem. Așa vor juca și toate grupele de juniori ale clubului începând cu acest an”, a mai spus Iancu.

Sursa: Banat Sport

14 Feb. 2012, 14:18 Seria 2
Pe aceeași temă