Probleme în paradis! Eugen Trică s-a certat cu Adrian Mititelu

Marius ANGHEL 20 Dec. 2019, 19:17 Stiri

U Craiova 1948 SA defilează în acest sezon de Liga 3, e echipa cu cele mai multe puncte acumulate în tur din toate cele cinci serii, însă nu are liniște nici în aceste condiții. Finanțatorul Adrian Mititelu nu s-a putut abține și s-a băgat peste deciziile antrenorului Eugen Trică. Cei doi s-au certat, iar Trică nici nu a participat la petrecerea de final de an a clubului.

Adrian Mititelu s-a luat la ceartă cu Eugen Trică de la programul echipei pentru această iarnă, pentru pregătirea returului Ligii 3, scrie gsp.ro. Finanțatorul și antrenorul nu au căzut de acord asupra detaliilor referitoare la cantonament și a organizării de după reunire.

De supărare, Eugen Trică nici n-a participat la petrecerea de final de an a echipei craiovene care și-a disputat meciurile de pe teren propriu din acest tur la Drobeta Turnu Severin și mai apoi la Târgu Jiu.

Mititelu n-a negat conflictul și s-a limitat să spună: „Nu vreau să comentez mai multe lucruri”.

U Craiova 1948 SA ocupă locul 1 în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 41 de puncte, la 13 puncte peste a doua clasată Șoimii Lipova. Echipa care joacă acasă la Târgu Jiu are cele mai multe puncte acumulate dintre toate formațiile participante în acest sezon în Liga 3 și e și liderul cel mai distanțat de a doua clasată din cele cinci serii. Returul campionatului începe pe 6 martie 2020.

 

Marius ANGHEL 20 Dec. 2019, 19:17 Stiri
Pe aceeași temă