„Telenovela” Puțanu continuă. Fundașul prezentat în Giulești n-a mai semnat cu Rapid și revine la FC Brașov

Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 14:24 Seria 2

Cum centrul defensivei a fost veriga slabă a „stegarilor” în meciurile din 2016, oficialii lui FC Brașov s-au reorientat și au ajuns la un acord cu Ionuț Puțanu, cel care a dat satisfacție la Brașov în prima parte a campionatului, însă de care s-au despărțit în iarnă după numirea lui Mihai Stere.

Puțanu avut parte de o iarnă extrem de agitată. După o dispută cu Mihai Stere la ultimul meci din 2015, Puțanu s-a întors la FC Viitorul, iar „Regele” a dorit să-l împrumute la Dănărea Călărași. Plecarea lui Ionel Ganeaa de la Călărași la FC Voluntari l-a făcut pe Puțanu să revină la gruparea constănțeană, echipă cu care și-a reziliat contractul la începutul lunii trecute. Imediat pe fir au intrat cei de la Rapid, jucătorul a și fost prezentat oficial în Giulești, însă, din cauza unor probleme contractuale, nu a apucat să debuteze pentru echipa lui Dan Alexa pentru simpul motiv că actele nu au fost înregistrate la FRF.

În aceste condiții, cei de la FC Brașov l-au contactat din nou pe Puțanu, iar jucătorul dorește să revină la clubul de sub Tâmpa. „Nu vrea să vorbesc despre Rapid. Au fost unele probleme legate de contract. Eu îmi doresc să joc la FC Brașov și cred că 99 la sută miercuri mă voi prezenta la antrenamentele stegarilor”, a spus Puțanu, care are șanse mari să fie legitimat, mai ales că Stere are nevoie de un fundaș central de picior stâng.

Un fost internațional moldovean, în probe

Altfel, la antrenamentele din ultimele zile lui Mihai Stere i-a fost adus și Ion Prodan, un fost internațional de tineret din Moldova, însă șansele ca acesta să fie păstrat în lot sunt mici. Prodan a mai jucat acum doi ani în România la FC Clinceni, iar de-a lungul a lungul carierei sale a mai evoluat la Speranța Cahul, Milsami Orhei și Academia Chișinău. Internațional de tineret, fundașul moldovean are 18 selecții sub tricoul reprezentativei Under 21 a țării sale.

Stere spune că va lua joi o decizie în ceea ce-l privește pe Prodan. „Prodan a făcut doar două antrenamente, vreau să-l mai văd și apoi voi lua o decizie dacă îl vom păstra sau nu”, a spus Stere.

Gheorghe Popa, președintele interimar al CA al FC Brașov a confirmat acordul cu Puțanu. „Ne-am înțeles cu Puțanu, totul depinde doar de el. Prodan este în probe, iar decizia de a-l păstra sau nu este a antrenorilor”, a declarat Popa.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 14:24 Seria 2
Pe aceeași temă