Szabo e încrezător. „Nu ne vom neglija adversarul. Sunt convins că sâmbătă va veni prima victorie pe teren propriu”

Cristian Voicu 02 Oct. 2015, 14:16 Seria 2
Szabo e încrezător. **

Antrenorul lui FC Brașov, Adrian Szabo, este sigur că sîmbătă, în meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, elevii săi vor obține prima victorie pe „Tineretului” din acest campionat.

„Suntem hotărâții să luptăm pentru cele trei puncte și să le și obținem pentru că ne vor fi foarte, foarte utile în perspectiva meciurilor care urmează. Nu vom neglija adversarul, nu-l vom subestima și nu trebuie să gândim că jocul cu UTA Bătrâna Doamnă este dinainte câștigat. Aștept cu mare încredere acest meci, pentru că simt că vom avea o forță de joc superioară partidelor de până acum. Sunt convins că sâmbătă va veni și prima victorire pe Tineretului din acest acest sezon. Vom avea trei meciuri în decurs de doar o săptămână, dar din punct de vedere fizic nu cred că vor fi probleme. Am avut o săptămână la dispoziție în care am lucrat și apreciez modul în care s-au comportat jucătorii la antrenamente. Chiar dacă starea terenurilor ne-a dat puțin peste cap programul, eu cred că am gestionat foarte bine această perioadă, astfel că sunt convins că vom vedea o echipă de forță, sigură pe ea. Am cules informații despre UTA, dar mă bazez mai puțin pe acest aspect, pentru că eu vreau ca noi să ne impunem stilul de nostru de joc. Îmi aduc aminte cu plăcere de meciurile dintre FC Brașov și Arad din Liga I. Eu cred că și Aradul merită să revina în Liga I, dar nu înaintea nostră, a spus Adrian Szabo.

Meciul FC Brașov – UTA Bătrîna Doamnă se va disputa sîmbătă de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului, iar Szabo nu se va putea baza pe Mareș și Buga

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

 

Cristian Voicu 02 Oct. 2015, 14:16 Seria 2
Pe aceeași temă