„Suporterul de rezultat” nu e pe placul galeriei UTA. Bannerul afișat la meciul cu FC Brașov

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Apr. 2016, 12:56 Actualizat: 11 Apr. 2016, 12:57 Seria 2
„Suporterul de rezultat” nu e pe placul galeriei UTA.  Bannerul afișat la meciul cu FC Brașov

Galeria „Bătrânei Doamne” s-a plasat – oarecum – de partea lui Roland Nagy, care după victoria cu Tărlungeniul a vorbit din nou despre cârcotașii și specialiștii din tribună sau din mediul online, care deseori au criticat echipa sa la înfrângeri sau atunci când jocul poate nu a funcționat la nivelul așteptărilor. La mijlocul primei părți a meciului cu FC Brașov, fanii din peluză au afișat un banner ce transmite un mesaj cât se poate de clar: „Susțineți UTA necondiționat / Renunțați la mentalitatea de suporter de rezultat”.

Mesajul vine chiar în debut de play-off, un play-off pe care mulți suporteri ai „alb-rioșiilor” îl doresc încheiat pe unul din primele două locuri. Probabil, asta și-ar dori și conducerea clubului, din moment ce a anunțat mărirea primelor de joc, dar și o primă de obiectiv.

Tot Roland Nagy s-a arătat puțin circumspect când a venit vorba despre premierea echipei sale. „Știm că se fac eforturi, dar încă nu s-a întâmplat nimic. Totul e în așteptare, iar din punctul meu de vedere aceste prime sunt mai mult modice. Vom vedea ce va fi în perioada următoare, fiindcă băieții trag, joacă și merită să fie răsplătiți”, a punctat antrenorul arădenilor la conferința de după confruntarea cu brașovenii, câștigată cu 3-1.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Apr. 2016, 12:56 Actualizat: 11 Apr. 2016, 12:57 Seria 2
Pe aceeași temă