Suporterii atacă conducerea Jiului

07 Jan. 2009, 11:44 Seria 2
Suporterii atacă conducerea Jiului

Suporterii echipei Jiul s-au arătat indignați de faptul că oficialii clubului au decis să renunțe la serviciile a cinci jucători importanți și drept urmare au luat atitudine.

 

„Bani cheltuiți în campanie, jucători dați pe nimic. Noi suporterii am dori mai degrabă plecarea conducerii decât a unor jucători de valoare.

Unul dintre motive este transformarea clubului într-o afacere, aceasta cauzând scăderea numărului spectatorilor prezenți la meciurile Jiului. Banalele motive care au adus la renunțarea unor jucători de valoare în schimbul unor sume infime ne ridică un mare semn de întrebare asupra menținerii echipei în liga secundă și respectarea obiectivelor. Nu dorim ca această echipă să fie prizonieră în liga a doua , dorim performanțe și ca echipa să evolueze acolo unde îi este locul.

Nu dorim ca un simbol al județului să se stingă precum alte echipe cu tradiție. Indiferența conducerii a pătat culorile și numele care îl purtăm, sfidând orice intenție de a face fotbal de performanță la Petroșani”, au declarat cei care formează grupul de suporteri Ultras BWM.

 

În această iarnă Jiul se va despărți de serviciile a cinci jucători : Daniel Zdrâncă, Adrian Câmpeanu, Dragoș Boboc. Horațiu Popa și Daniel Cojocaru.

 

Articol scris de Loredana Juglea

07 Jan. 2009, 11:44 Seria 2
Pe aceeași temă