„Sunteți niște morți și puturoși”

30 Mar. 2009, 14:03 Seria 2

În urma înfrângerii suferite la Turda, echipa de fotbal Minerul Lupeni se afundă și mai mult în hora pentru evitarea retrogradării
 

 

Minerul Lupeni a  făcut la Turda cel mai slab joc din retur, fiind învinsă fără drept de apel de formația Arieșu, echipă ce luptă să stea cât mai departe de zona fierbinte a retrogradării. Înfrângerea severă cu scorul, de 3-0 l-a sos din minți pe primarul și totodată președintele onorific al clubului, Cornel Resmeriță. “M-au lăsat fără cuvinte nici nu știu ce să mai spun. Sunt niște morți, o echipă de puturoși care nu vrea să pună osul. Era o șansă bună să scoată un punct la Turda. Dacă în meciurile acestea decisive nu reușim mă întreb cu ce echipe vom reuși să scoatem puncte. Cert este că ne-am afundat și mai mult în zona retrogradării și numai o minune ne mai poate salva. Nici nu știu ce măsuri să mai iau pentru că nu am împotriva cui să le iau", a spus primarul.

 

De două săptămâni echipa din Vale joacă cu primele și salariile blocate, iar primarul le-a transmis că jucătorii vor mai da de gustul banilor doar în momentul în care vor ajunge în clasamentul adevărului de la -9 la -3. "Aș fi în stare să intru eu pe teren și să joc. Cred că mergem cu pași repezi spre Divizia C. În momentul acesta cred că ne-ar bate și Minerul Bărbăteni echipă ce s-a desființat. Nu îi înțeleg pe jucători de ce nu pun osul. Au tot ce le trebuie, condiții. Sunt supărat nici nu știu dacă voi mai sta de vorbă cu ei”, a spus primarul.

 

 

Minerul va juca, sâmbătă, un meci foarte greu cu FC Bihor, pe teren propriu. « Dacă nu luăm puncte cu echipele ca noi nu știu cu cine vom putea lua în condițiile în care avem niște meciuri foarte grele acasă”, au spus oficialii, care au asistat la meciul de la Turda.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

30 Mar. 2009, 14:03 Seria 2
Pe aceeași temă