„Suntem victime sigure!”

13 Jul. 2009, 13:12 Seria 2
„Suntem victime sigure!

Antrenorul principal de la ACU este conștient că, deocamdată, nu are un lot cu care să abordeze cu optimism următorul campionat. Veștile retragerii echipei Liberty Salonta sunt tot mai evidente, iar conducerea arădeană știe mult mai multe despre faptul că sunt șanse reale de a se evolua tot în Liga a II-a, chiar dacă trupa din Aradul Nou a retrogradat în eșalonul trei al fotbalului românesc.

 

„Nu vreau să intru în speculații. Sunt șanse foarte mari să jucăm în Liga a II-a. Vom vedea zilele următoare desfășurarea evenimentelor. Conform regulamentelor FRF, noi trebuie să ocupăm locul în eșalonul doi dacă o echipă nu se va înscrie în campionat”, a declarat Geta Onu.

 

Acesta este și motivul pentru care, pentru a nu-i prinde nepregătiți, în cazul în care FRF le va accepta dreptul de a evolua în Liga a II-a, oficialii din Aradul Nou sunt deciși să aducă la echipă fotbaliști cu experiență în acest eșalon.

 

„Știu că avem șanse mari să jucăm tot în Liga a II-a. Acesta este și motivul pentru care am cerut conducerii fotbaliști cu experiență la echipă. Dacă vom rămâne cu actualul lot suntem victime sigure în campionat”, spune Costel Bogoșel.

 

După o săptămână de la reluarea pregătirilor, tehnicianul de la ACU a avut în probe mai mulți fotbaliști veniți pe filiera impresarului Dragoș Daniel, dar aceștia nu au corespuns și au fost imediat disponibilizați. A. Cuc, D.Coman, E. Măgulean (FC Baia Mare II), T.Marchiș (CFR Timișoara), S.Juravle (Șimleul Silvaniei), Popescu (Lipova) și Pall (juniori UTA) se pot lăuda doar cu faptul că au fost timp de o săptămână în probe la o echipă universitară. În urma testărilor din partidele cu Avântul Târnova, Voința Mailat și Național Sebiș, Costel Bogoșel i-a reținut în lot doar pe Bogdan Mihăilă (Forex Brașov), Coca și Petrescu (ambii de la Liberty Salonta).
 

 

articol scris de Daniel Berar

13 Jul. 2009, 13:12 Seria 2
Pe aceeași temă