„Suntem vâlceni, dar anumite persoane nu ne doresc acasă”

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 11:20 Seria 2

După declarațiile patronului Dan Nițu, că Damila poate ajunge la Craiova, directorul sportiv Bogdan Medrea încearcă să îi liniștească pe fanii vâlceni.

Oficialul Damilei spune voalat că echipa nu are sprijinul autorităților din Vâlcea. „Domnul Dan Nițu, unul dintre finanțatorii clubului, a spus întotdeauna că: „vom juca acolo unde suntem doriți cel mai mult”, răspunzând la întrebarea „unde va juca Damila dacă promovează”. Este adevărat că am fost contactați de mai multe persoane din fotbal, văzând disensiunile și rivalitățile existente în județul Vâlcea, acolo unde mai activează o altă echipă în Liga a 2-a, pentru a ne propune să jucăm la ei. Este vorba de orașe mari, precum Craiova, Sibiu, Pitești și altele, care și-ar dori o astfel de echipă în județul lor. Damila este o echipă care are o imagine bună și care a demonstrat seriozitate și dorința de performanță, de la înființare și până în prezent”

Fostul arbitru subliniază că Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea este prima variantă pentru alb-verzi. „Nu ascund faptul că pentru noi, conducerea clubului, prima opțiune a fost întotdeauna Râmnicu Vâlcea și stadionul din Zăvoi, acolo unde majoritatea microbiștilor vâlceni cred că ne este locul. Din păcate, anumiți oameni nu ne doresc acolo și nu e vorba neapărat de persoane care nu sunt din Vâlcea. Mai mult, domnul Rufă a avut anumite pretenții financiare exagerate pentru a ne lăsa să evoluăm acasă și când spun acasă mă refer la faptul că noi suntem vâlceni. Selecția sportivilor pe care îi avem sub contract a șinut cont de acest aspect si noi avem în lot foarte mulți fotbaliști vâlceni, pentru că vrem să promovăm valorile județului nostru” a declarat Bogdan Medrea pe siteul oficial al clubului Damila.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 11:20 Seria 2
Pe aceeași temă