„Suntem în vacanță și putem să spunem «Sărbători fericite!»”

06 Dec. 2011, 13:16 Seria 2

Componenții echipei Alro Slatina s-au întâlnit ultima dată în anul 2011 pentru a-și primi drepturile financiare aferente perioadei precedente și a participa la banchetul organizat de conducerea clubului.

Fotbaliștii grupării de la malul Oltului și-au făcut rând pe rând apariția ieri dimineață, cu gențile de echipament, la baza „Metalurgistul”, acolo unde se afla și președintele executiv Jane Nițulescu. Mulți dintre componenții lotului aluminiștilor consideră că parcursul din turul campionatului putea fi unul mai bun, însă speră ca la finalul sezonului echipa să ocupe o poziție cât mai aproape de vârful clasamentului.

„Principalul” Daniel Mogoșanu spune că gândurile celor de la Alro se îndreaptă spre vacanța de iarnă, mai multe lucruri urmând să fie anunțate în perioada viitoare. „Ne-am întâlnit pentru ultima dată pe anul acesta. Urmează să intrăm în vacanță. Reunirea lotului va fi pe 16 ianuarie, iar la sfârșitul lunii mergem în cantonament. O să anunțăm în timp util locația, perioada, toate aceste lucruri, ele sunt structurate în momentul ăsta”, a punctat Mogoșanu.

Antrenorul celor de la Alro nu a dorit să ofere concluziile trase după încheierea turului de campionat, preferând ca acestea să rămână în interiorul clubului.

„N-aș vrea să discut unele lucruri în acest moment. Suntem în vacanță și putem să spunem «Sărbători fericite!». Rămâne de văzut ce va fi în continuare”, a mai spus Daniel Mogoșanu.

Alro Slatina a încheiat prima jumătate a actualei stagiuni a Ligii a II-a pe poziția a șaptea în ierarhia seriei, cu 22 de puncte acumulate, la 12 lungimi distanță de locurile ce asigură promovarea în primul eșalon fotbalistic al țării.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Dec. 2011, 13:16 Seria 2
Pe aceeași temă