„Suntem cu moralul la pământ, demiterea antrenorului ne-a afectat”

28 Sep. 2011, 16:10 Seria 2

Căpitanul celor de la Alro, Gabriel Precup, își dorește ca formația slătineană să obțină cât mai repede prima victorie a sezonului, pentru a depăși perioada de criză traversată în actuala ediție de campionat.

„Decarul” grupării de la malul Oltului afirmă încă o dată că fotbaliștii sunt principalii responsabili pentru parcursul foarte slab al echipei într-o stagiune al cărei obiectiv este promovarea. Precup spune că în urma seriei nefaste din această toamnă aluminiștii au avut de suferit la capitolul psihologic, însă speră ca un eventual succes să le redea încrederea elevilor lui Daniel Mogoșanu.

„După șase meciuri în care n-am cunoscut victoria, suntem cu moralul la pământ. Și demiterea antrenorului ne-a afectat, eram ca o familie din punctul meu de vedere și al echipei. Principalii vinovați cred că suntem tot noi, jucătorii, pentru că noi tot timpul am fost pe teren, noi puteam redresa situația. Din păcate, n-am reușit să facem asta. Suntem debusolați, sper să ne revenim, să câștigăm și noi meciuri. Din păcate, obiectivul s-a cam îndepărtat, asta este…”, a declarat căpitanul aluminiștilor, care regretă înlăturarea lui Corneliu Papură de pe banca tehnică.

„În privința schimbării antrenorului, ne pare foarte rău. Era ca un tată pentru majoritatea, ne-a ajutat foarte mult să creștem în valoare, și ca joc, și ca oameni, pot spune. Pe nea Mogo îl cunoaștem, încearcă să ne ajute, doar rezultatele ne pot scoate din situația asta”, a adăugat Gabriel Precup.

„Trebuie să spargem gheața”

Fotbalistul celor de la Alro așteaptă o victorie a slătinenilor în partida pe care o vor susține sâmbătă, în deplasare, în compania formației Luceafărul Oradea.

„E o nou-promovată, a făcut 2-2 cu FC Bihor, o echipă bună. Am zis că o să întâlnim și noi nou-promovate, din păcate n-am reușit să câștigăm cu niciuna. Sper să facem cu Luceafărul un joc bun și să spargem gheața, să ne impunem. Ne reproșăm că n-am avut victorii, deși am fost aceiași jucători, antrenamentele s-au făcut la fel. Probabil a fost și un pic de neșansă, de aici lipsa rezultatelor. Jocul este slab, lumea nemulțumită și e normal. În acest moment ne paște și gândul ăsta negru, cu retrogradarea, dar avem o echipă bună și, dacă ne revenim cât mai repede, eu zic că nu se pune problema de așa ceva”, a mai spus Precup.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Sergiu DANIEL

28 Sep. 2011, 16:10 Seria 2
Pe aceeași temă