Reunire în Treapt! Cristian Munteanu a fost cooptat în stafful tehnic al echipei Flacăra Horezu, iar printre noutăți se numără Gabriel Precup

Flacăra Horezu s-a reunit, luni seară, la baza sportivă din Treapt, echipa pregătită de Adrian Popa și Cristian Munteanu (foto principal, în albastru) reluând pregătirile pentru noul sezon al Ligii 3.

La reunire au fost prezenți și câțiva jucători noi: Sebastian Preda, Cătălin Nițu (ambii de la ȘF Gică Popescu), Andrei Nuță (Sporting Pitești) și portarul Dragoș Constantinescu. De astăzi, a ajuns la Horezu și mijlocașul Gabriel Precup (foto), care a mai evoluat la Flacăra, iar sezonul trecut a jucat la CSM Slatina.

Dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut au părăsit echipa Florin Matache (Turris), Robert Popa (FC Argeș), Florin Cioablă (CSM Reșița), Alex Butoi (Energeticianul) și Valentin Munteanu (Sporting Pitești).

Noul „secund” al echipei vâlcene, Cristi Munteanu, este optimist că Flacăra va fi din nou pe podium. „M-a rugat Adi să îl ajut cu experiența mea, după plecarea lui Mache. O să fie mult de muncă, sunt jucători noi, trebuie integrați bine, depinde și ce juniori vom avea. Cel mai important este că majoritatea jucătorilor am rămas, asta poate fi un plus, ne cunoaștem de un an, suntem un grup  bun și unit. Puteam repeta performanțele de anul trecut, de la an la an vrem un plus, acesta este obiectivul. Dar sunt echipe cu bugete mai mari, s-au întărit și o să fie greu. Nu ne e teamă de nimeni, anul trecut nu ne băga nimeni în seamă și am ajuns și lideri”, a anunțat Cristian Munteanu.

Nigerianul Samson Nwabueze a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne lângă casă și este convins că Flacăra va fi o forță și în sezonul viitor. „O să fie mai bine sezonul viitor, dacă putem să promovăm, ar fi perfect. Cred că dacă eram puțini atenți sezonul trecut, poate acum eram la Liga a II-a, am fost și pe primul loc la un moment dat, dar a trecut și acum ne uităm doar înainte. Am avut oferte, dar am decis să mai stau un an la Horezu, oamenii mă apreciază, țin la mine și am făcut lucruri bune împreună. Au plecat câțiva jucători, dar să sperăm că vor mai veni câțiva jucători buni și sperăm să fie mai bine, să fim pe primele două locuri”, a declarat nigerianul.

Primul test al verii va fi joi, în Treapt, cu echipa de „județ” Minerul Berbești. În perioada 22-27 iulie, roș-galbenii vor efectua un cantonament la baza proprie.

Lot reunire Flacăra Horezu:

portari: D. Constantinescu, Vlădoi;
fundași: Samson, Nițu, C. Dinu, Cr. Munteanu, Olteanu, Covalschi, Bârziche;
mijlocași: Ad. Popa, Chelcea, Simeanu, Bobină, Precup, Bălan, Nuță, Nistor, Georgescu;
atacanți: S. Preda, Neamțu, Ed. Neacșu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă