Adrian Popa, Cristian Munteanu și Gabriel Precup, trioul care întărește Viitorul Dăești! Gabriel Mangalagiu preia Flacăra Horezu

Adrian MUJEA 10 Jan. 2021, 12:41 Liga 3
Adrian Popa, Cristian Munteanu și Gabriel Precup, trioul care întărește Viitorul Dăești! Gabriel Mangalagiu preia Flacăra Horezu

Adversari în prima parte a sezonului în Liga 3, antrenorii Adrian Popa și Gabriel Mangalagiu au făcut schimb de echipe în această iarnă și se vor înfrunta și în cea de a doua parte a campionatului în Seria 7.

Petre Gigiu nu mai continuă cu Viitorul Dăești. A fost adus Adrian Popa

Petre Gigiu, antrenorul care a condus echipa din Dăești la ultimele două meciuri din 2020, nu va mai continua la Viitorul. Edilul-șef al comunei din județul Vâlcea, George Popolan, a ajuns, în schimb, la un acord cu Adrian Popa, până acum antrenor-jucător la Flacăra Horezu, cu care a mai negociat și în octombrie.

Sâmbătă, Popa a semnat contractul de antrenor-jucător cu noua sa echipă, fiind al cincilea tehnician din acest sezon pentru trupa din Fedeleșoiu.

Adrian Popa s-a despărțit de Flacăra Horezu după trei ani și jumătate. Deaconescu, Precup și Munteanu îl urmează la Dăești

După trei ani și jumătate, Adrian Popa s-a despărțit amiabil de Flacăra Horezu, echipă pe care a preluat-o de la județ și a dus-o în Liga 3. Tânărul antrenor a mai avut o tentativă de a renunța, cu două luni în urmă, însă atunci s-a răzgândit după discuția cu primarul Nicolae Sărdărescu și a continuat pe bancă până la finalul anului.

Problemele financiare de la Horezu, care au apăsat tot anul trecut și-au spus cuvântul, lotul echipei devenind tot mai subțire. Având mai multe oferte, Adrian Popa a ales să meargă la Dăești, echipa vâlceană cea mai stabilă din punct de vedere financiar în acest moment.

Alături de antrenorul-jucător Adrian Popa, la Dăești merg și Marian Deaconescu, tehnician cu care a colaborat și la Horezu și posedă licența UEFA A, dar și mijlocașul Gabriel Precup și fundașul central Cristian Munteanu.

Cu siguranță, lotul Viitorului va fi serios restructurat în această iarnă, prima plecare fiind cea a englezului Obgoin.

Gabriel Mangalagiu a preluat Flacăra Horezu

După o primă parte a sezonului sub așteptări, Viitorul Dăești este doar pe locul 7, la cinci puncte de zona retrogradării, dar și la șase puncte de locul 2, care duce la locurile de baraj.

În schimb, Gabriel Mangalagiu, fost antrenor la Viitorul Dăești, a preluat-o acum pe Flacăra Horezu, echipă care se situează pe un nesperat loc 4, ținând cont de lotul subțire numeric și de problemele financiare. Plecările lui Popa, Precup și Munteanu vor lasă însă un gol mare în lotul trupei din Treapt.

În plus, Ionuț Mihăescu, jucător care era împrumutat de la Sporting Pitești este și el pe picior de plecare, fundașul având oferte de la Liga 2.

Reunirea echipei din Horezu, preluate acum de Gabriel Mangalagiu și Raul Nistor, va fi în data de 18 ianuarie, în Treapt.

”Ne orientăm asupra lotului, să îl mai îmbunătățim, dacă este posibil. Obiectivul este să formăm o echipă tânără și omogenă”, a spus Mangalagiu.

Noul secund al echipei este localnicul Raul Nistor, singurul jucător experientat rămas în Treapt. Primul transfer al horezenilor va fi un jucător venit de la Dăești, la schimb cu Cristian Munteanu, cei doi antrenori vâlceni fiind în discuții pentru desemnarea acestuia.

Adrian Popa și Gabriel Mangalagiu vor fi adversari chiar în primul joc oficial din 2021, programat la Dăești. În jocul din tur, horezenii au câștigat cu 3-1, dar Dăeștiul și-a luat revanșa câteva zile mai târziu, în Cupa României, și s-au impus cu 5-0.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/industria-galda-aproape-de-abandon-dupa-sapte-ani-in-liga-3-echipa-din-alba-are-sanse-minime-sa-mai-primeasca-finantare-19164084

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-cauta-cele-mai-bune-solutii-pentru-promovarea-in-liga-2-vasile-miriuta-vrea-sa-i-aduca-pe-alexandru-pop-si-bogdan-matei-19164286

https://liga2.prosport.ro/liga-3/paria-acum-doi-ani-denis-harut-e-transferul-momentului-in-fotbalul-romanesc-ce-fac-acum-cei-care-si-au-batut-joc-de-tanarul-timisorean-fost-la-acs-poli-nou-achizitionat-de-fcsb-19164251

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sportul-simleu-silvaniei-si-a-luat-fundas-din-liga-2-care-va-indeplini-si-functia-de-antrenor-secund-vlad-opris-ultima-data-la-recea-varianta-ingenioasa-a-conducerii-19164303

Adrian MUJEA 10 Jan. 2021, 12:41 Liga 3
Pe aceeași temă