„Suntem blocați psihic”

Vlad MĂCICĂȘAN 12 Mar. 2009, 09:20 Seria 2
„Suntem blocați psihic

Florin Dan consideră că echipa și-a pierdut încrederea fiindcă nu a reușit să marcheze în primele două etape din retur, dar nu crede că șansele Unirii la promovare s-au redus.

Oficialii albaiulieni au reușit să-l legitimeze în această săptămână pe mijlocașul declarat liber de contract în această iarnă din pricina datoriilor pe care UTA le avea la el.

 

„S-au rezolvat problemele mele și acum sunt apt de joc. M-am acomodat bine la Alba Iulia, dar vom vedea cum va fi la meciuri”, a declarat Florin Dan, care spune că are încă probleme fizice, fiindcă nu a făcut pregătirea de iarnă.

 

„Nu sunt pregătit chiar sută la sută, dar cred că aș putea juca un meci întreg. Depinde de starea gazonului și de intensitatea partidei”, a declarat fostul mijlocaș al lui UTA. Florin Dan (foto, în alb) spune că i-a văzut pe jucătorii Unirii extrem de dezamăgiți după ce nu au reușit să marcheze cu FC Bihor și Jiul.

 

Totuși, jucătorul nu crede că șansele la promovare ale noii sale echipe s-au diminuat. „Șansele noastre sunt la fel. Depinde doar de noi cum vom trece peste acest moment. Eu zic că nu suntem într-o formă sportivă maximă și este un ușor blocaj psihic la echipă pentru că nu am marcat”, a declarat Florin Dan, care speră să spargă blocajul psihic al colegilor, la partida cu Mureșul Deva.

 

„Ar fi perfect să debutez cu gol. E important să marcăm, nu contează cine o face”, a conchis mijlocașul.

Vlad MĂCICĂȘAN 12 Mar. 2009, 09:20 Seria 2
Pe aceeași temă