„Sunt sigur că batem UTA!”

16 Apr. 2009, 16:34 Seria 2
„Sunt sigur că batem UTA!

Tehnicianul grupării studențești este un optimist incurabil și nu se gândește decât la victorie în partida de sâmbătă. Fotbaliștii de la CS Universitatea „Vasile Goldiș” au bifat ieri penultimul antrenament înaintea confruntării cu UTA. Costel Bogoșel a putut constata că are mari probleme de efectiv, după ce la începutul săptămânii, în afara suspendatului Negrita, putea conta pe toți jucătorii. În urmă cu două zile, Remus Lung și Gabriel Turcaș au ieșit din antrenament, ambii acuzând entorse la gleznă, din cauza terenului denivelat. Deși au încercat la antrenamentul de ieri să forțeze, cei doi au șanse mici de-a evolua sâmbătă.

 

„Turcaș are o șansă mică, dar nu cred că va putea juca. Aș fi început meciul cu el, dar acum va trebui probabil să-l folosesc pe Iambor, care a avut o prestație modestă la Salonta”, a recunoscut Costel Bogoșel.

 

La ședința de pregătire de ieri au mai căzut doi fotbaliști la datorie. Dan Găldeanu și Dănuț Mițiți vor vedea partida cu UTA din tribună. Primul a recidivat, după ce s-a confruntat cu o întindere musculară, iar cel de-al doilea a resimțit dureri la inghinali.

 

„Dan Găldeanu va merge vineri la un medic la Timișoara. Să vedem dacă-l va pune pe picioare. Mițiți va rata sigur partida, fiind scos din lot”, a spus tehnicianul de la CS Universitatea.

 

În aceste condiții, sarcina lui Bogoșel de a trimite în teren cea mai bună formulă de echipă a devenit aproape imposibilă.

 

„Acum nu are rost să ne plângem. Avem un lot numeros și va trebui să-i înlocuim pe jucătorii accidentați”, a afirmat antrenorul arădean.

 

Odată cu absența lui Mițiți, cel mai probabil Cosmin Paina nu va mai fi utilizat în avanposturi alături de Cristian Luca, ci pe flancul drept, acolo unde va face cuplu cu Aldea. Astfel, pentru postul de atacant se va da lupta între Alin Drăgan și Țârlea, primul având se pare un ușor avantaj. În absența lui Remus Lung, Eugen Miculescu va juca, la fel ca și la Salonta, încă din primul minut, alături de Marian Nicolau. Altfel, și Bogdan Onu ar putea fi fericitul jucător care să intre din primul minut în confruntarea cu Bătrâna Doamnă, dacă Costel Bogoșel l-ar folosi pe Ciprian Roșca sau pe Călin Bota pe flancul stâng și l-ar lăsa pe banca de rezerve pe Bogdan Iambor.

 

„Am declarat înaintea fiecărui meci câștigat din seria de cinci victorii că sunt convins că vom obține trei puncte. Așa spun și acum: vom bate sigur UTA! Din păcate nu ne va fi așa ușor cu atâtea probleme de lot. Dacă aveam toți jucătorii la dispoziție sunt convins că ne impuneam mult mai ușor”, a spus Costel Bogoșel.
 

 

Mocean le-a purtat noroc

 

După ce au fost arbitrați în ultimele două runde de „fluierași” din Liga I, sâmbătă va descinde în Aradul Nou Gabriel Mocean din Câmpia Turzii. Acesta este o cunoștință recentă a grupării studențești. Cu acesta la centru, CS Universitatea s-a impus lejer în etapa a doua, pe teren propriu, cu 2-0 în partida cu Mureșul Deva. Altfel, Costel Bogoșel spune că nu are nici un semnal de la conducerea clubului în privința suplimentării primei în cazul unei victorii.

 

„Repet, cine nu și-ar dori să joace pe bani mai mulți? Dar, nouă nu ne-a comunicat nimeni că am avea mai mulți bani dacă câștigăm sâmbătă”, a concluzionat antrenorul de la CSU Arad.
 

 

articol scris de Daniel Berar

 

16 Apr. 2009, 16:34 Seria 2
Pe aceeași temă