Șunda trage de Poverlovici!

20 Dec. 2008, 11:12 Seria 2
Șunda trage de Poverlovici!

Unul dintre remarcații turului de campionat, fundașul central Andrei Poverlovici (autor a 4 goluri în 16 meciuri), este aproape de a continua și în retur la liderul seriei a 2-a din liga secundă.

 

Cum în această lună împrumutul acestuia de la FC Brașov a expirat, o delegație albaiuliană, formată din președintele executiv Nicu Lupu și vicepreședinții Oliviu Feneșan respectiv Vasile Trifan, s-a deplasat la Brașov pentru o discuție cu Dinu Gheorghe, președintele grupării de sub Tâmpa.

 

Negocierile au decurs bine pentru ambele părți din moment ce "alb-negri" au la îndemână două variante pentru apărător: fie un împrumut pe un an de zile la un preț decent, fie un transfer definitiv pentru o sumă cifrată, după cum se vorbește, la 50.000 de euro adică la jumătate din cât se ceruse inițial.

 

"Eu cred că această întâlnire a însemnat un pas înainte și sper să continui la Alba Iulia și să promovez în vară în primul eșalon", a spus Poverlovici, care a fost dorit în mod exprem sub Cetate de către antrenorul Aurel Șunda.

 

Președintele CA al Unirii, Marian Sarmeș este mulțumit la rându-i de modul în care s-au purtat tratativele. "Sper să reușim să-l păstrăm la Alba Iulia pentru că este un jucător valoros de care avem nevoie în lupta pentru un loc sub soarele Ligii I. La începutul lunii viitoare urmează să ne exprimăm clar opțiunea pentru transfer, totul depinzând acum doar de partea financiară", a afirmat Sarmeș.

 

Articol scris de Dan Udrea

20 Dec. 2008, 11:12 Seria 2
Pe aceeași temă